Naslovnica Noviteti Homework HUB postaje prva dežurna čitaona

Homework HUB postaje prva dežurna čitaona

Homework HUB je prvi studentski univerzitetski HUB u Bosni i Hercegovini. Namijenjen je svim srednjoškolcima, studentima i freelancerima. Namjena HUB-a je da okupi mlade ljude oko zajedničkog cilja obrazovanja, učenja, pripremanja ispita, rada na inovacijama, a sve to u opuštajućoj i motivirajućoj atmosferi. 

Pauze od učenja i rada u HUB-u su rezervisane za odmor uz kafu ili sok sa društvom u HUB lobiju. Jedan od glavnih ciljeva Homework HUB-a je da postane prvi naučno-istraživački centar čiji će materijali biti pristupačan i na dohvat ruke cijelom studentskom tijelu.

Homework HUB je sada dostupan i 24/7 uz mjesečne članarine. Ovo je idealna prilika za sve one kojima uvijek nedostaje “radnih sati”, za one koji vole da ujutro porane i ponove gradivo, ili da uče do kasno u noć. Osiguran i motivirajući prostor i topla radna atmosfera učinit će vaše učenje i rad produktivnim. 

Za učenje više nema izgovora! Za sve informacije posjetite web stranicu HOMEWORK HUB, i posjetite u Sarajevu na adresi Kolodvorska 12.