Naslovnica Preporučujemo Intera TP: Saznaj kako do novca za svoj biznis/proizvod/projekt

Intera TP: Saznaj kako do novca za svoj biznis/proizvod/projekt

Imate poslovnu ideju ili projekt za koji tražite sredstva? Ne znate koji su vam sve izvori financiranja na raspolaganju? Već odavno nije nužno da posežete za kreditima ili investicijama – crowdfunding kao alternativni izvor financiranja sve je popularniji i u regiji!

Novi meetup, koji INTERA Tehnološki Park organizira u Code Hub-u Mostar, bit će posvećen upravo uspješnoj crowdfunding priči! Code On Meetup Vol. 27: Crowdfunding – kako do novca za biznis/proizvod/projekt održat će se u srijedu, 10.11.2021. godine u 18h, a na njemu će sudionici moći upoznati Nenada Stojanovića, programskog direktora Deli prostora iz Niša. Ovaj susret neće biti klasično predavanje nego prilika za čuti iskustvo iz prve ruke, greške i uspjehe jedne crowdfunding kampanje. Predavač će se dotaknuti i najpopularnijih crowdfunding platformi, razlika i mogućnosti koje svaka od njih nudi, ali i vlastitih iskustava stečenih kroz realizaciju kampanje. Meetup je namijenjen poduzetnicima, pojedincima i udruženjima koji imaju sjajnu ideju, proizvod ili inicijativu, ali se suočavaju s nedostatkom novca za realizaciju istih.
Sudjelovanje na meetup-u je i ovaj put besplatno budući da se i ovo izdanje organizira kroz projekt 2CODE sufinanciran sredstvima

EFRR i IPA II fondova Europske unije. Broj mjesta je ograničen u skladu s epidemiološkim mjerama – zato, požurite i osigurajte svoje mjesto na linku.