Naslovnica Lifestyle Utrka “Vienna Run4Lifestyle 10K Night Run” najavljena za 09.07.2021.

Utrka “Vienna Run4Lifestyle 10K Night Run” najavljena za 09.07.2021.

Požurite i prijavite se za utrke Vienna Run4Lifestyle 10K Night Run i 5K Team Run, koje će biti održane 09.07.2021.

Četvrto izdanje takozvanog sarajevskog noćnog cenera, pod nazivom “Vienna Run4Lifestyle 10K Night Run” biće održano 09.07.2021. godine u organizaciji Udruženja Marathon Sarajevo. Ono po čemu je ovogodišnji sarajevski noćni cener svakako specifičan jeste što se sastoji iz dvije utrke. U sklopu “Vienna Run4Lifestyle 10K Night Run”, biće održana još jedna utrka pod nazivom “Heineken 5K Team Run”- timska utrka, koja će po prvi but biti organizovana u Sarajevu, a trči se u timovima po troje.

“Svi smo željni dobrih događaja, zdravih aktivnosti i druženja, stoga ovim utrkama, posebno ove godine, želimo da slavimo život, te da trkačkim koracima zajedno krenemo prema boljem i pozitivnijem”, navode iz Udruženja Marathon Sarajevo. 

Trkači su “Vienna Run4Lifestyle 10K Night Run” okarakterisali kao jednu od najenergičnijih i najatraktivnijih sarajevskih utrka. Broj učesnika je ograničen na prvih 1000 koji se registruju online i uplate iznos startnine.

Prijave za navedene utrke su još uvijek otvorene, a prijaviti se možete na sljedećim linkovima:

Prijava za 10k night run i

Prijava za 5k team run, poručili su iz ovog udruženja. 

Udruženje Marathon Sarajevo je bosanskohercegovački lider u organizaciji masovnih sportskih projekata koji doprinose sveukupnom razvoju lokalne zajednice, koji od 2007. godine radi na razvoju i promociji sporta.