Naslovnica Noviteti Jedan od najseksipilnijih muškaraca na svijetu izabran za novo lice brenda HELL...

Jedan od najseksipilnijih muškaraca na svijetu izabran za novo lice brenda HELL ENERGY

Italijanski glumac Michele Morrone u novoj HELL ENERGY reklami

HELL ENERGY je napravio još jedan zapanjujući potez: u najnovijoj globalnoj reklamnoj kampanji vezanoj za brend koja će biti dostupna u više od 60 zemalja, pojavljuje se jedan od najpopularnijih svjetskih glumaca Michele Morrone i to u raznim životnim situacijama. Zvijezda Netflixovog provokativnog filmskog serijala “365 dana”, te zaštitno lice brenda Dolce&Gabbana, otvara još jedno poglavlje u uspješnoj HELL priči.

Michele Morrone je najbolje poznat po liku harizmatičnog Massima Torricellija u filmu koji je na međunarodnu scenu stigao 2020. godine i koji je italijanskom glumcu donio naklonost miliona gledalaca. Filmski debi pratio je niz angažmana od strane prestižnih modnih kuća, uključujući i reklamu s Katy Perry za parfem Dolce&Gabbana iz 2023. Također, možemo ga vidjeti i u nadolazećem igranom trileru Subservience u kojem glumi uz Megan Fox. Zahvaljujući ovim angažmanima i njegovoj filmskoj karijeri, ime Michele Morrone sada je sinonim za atraktivan, elegantan izgled, karizmu i mušku alfa energiju.

HELL ENERGY je uvijek bio na vrhu kada su u pitanju nova, uzbudljiva, te inovativna rješenja. Karakter glumca Michelea i zadivljujući izgled savršeno idu uz brend, tako da saradnja kompanije HELL i ove zvijezde nije samo reklamna kampanja, već susret dva giganta koji predstavljaju snagu i kvalitet. „Novom reklamnom kampanjom cilj nam je otvoriti još jedno poglavlje u priči o uspjehu brenda i to sa uzbudljivim likom čije su vrijednosti prepoznate od strane kompanije HELL ENERGY. Kroz ovu saradnju dodatno ćemo povećati naše međunarodno prisustvo i proširiti našu ciljnu grupu na način da ćemo se približiti mlađim generacijama koje prate trendove.” – rekla je Adrienn Popovics, Operativni direktor marketinga u kompaniji HELL.

Nova kampanja koja se sastoji od nekoliko mini reklama biće pokrenuta u više od 60 zemalja sredinom februara, a koristiće cijeli spektar marketinških komunikacija s posebnim fokusom na kanale društvenih mreža. Harizmatičnog italijanskog glumca će obožavaoci i potrošači HELL-a vidjeti u cjelovitoj, višekanalnoj reklamnoj kampanji, na prodajnim mjestima i mjestima vanjskog oglašavanje, kao i na televiziji i digitalnim kanalima. Posebnost filmova je to što će Morrone biti prikazan u različitim životnim situacijama kako uživa u HELL energetskom napitku, poput jutarnje rutine ili tokom treninga. Snimanje se odvijalo u Mađarskoj, u internacionalnoj produkciji sa ekipom od oko 100 ljudi i američkim režiserom.