Naslovnica Lifestyle Grupacija sestrinskih portala uz Catrice vas daruje novitetima i zajedno slavimo novo...

Grupacija sestrinskih portala uz Catrice vas daruje novitetima i zajedno slavimo novo Ljeto!

Predstavljamo Vam grupaciju portala koju uz Zdravi portal čine Savjetnici.ba i Dobardan.ba.

Specifičnost naših sestrinskih portala se ogleda kroz odabir sadržaja, te tematike koji svaki od portala nudi svojim online posjetiocima.

Naše portale gledamo kao mjesto na kojem ćete moći pronaći informacije, tekstove, savjete i smjernice za održavanje kvalitetnog načina života. Osim promicanja i unapređenja zdravih stilova života, naši portali su prilika i mladim uspješnim ljudima iz oblasti mode, dizajna, umjetnosti, muzičkog, filmskog i pozorišnog stvaralaštva da se predstave, a svakako su i šansa za promociju bh stvaralaštva, proizvodnje i domaćih poduzetnika…

Catrice cosmetics je podržao ideju širenja ove medijske grupacije, te ćemo zajedno na sva tri sestrinska portala nekoga od vas darovati duplim poklonima za vas i najbolju prijateljicu ili sestru proizvodima iz Catrice Clean ID kolekcije.

U ovom krugu iz Catrice Clean ID kolekcije darujemo vas Clean ID Mineral Eyeshadow Paletama Vegan Natural Nude i Clean ID Peeling Enzyme Powderom, više o navedenim proizvodima u produžetku.

MINERAL VEGAN NATURAL NUDE PALETA SJENILA

Savršeno usklađenih 12 nijansi veganske Mineral Natural Nude palete sjenila za oči čine oči sjajnim. Izuzetno pigmentirane, nježne nude i zlatne nijanse mogu se koristiti za stvaranje prirodnog no-make-up izgleda, kao i za izražajne večernje stilove šminkanja. Sjenila su veganska bez mineralnog ulja, mikroplastičnih čestica i silikona.

PEELING ENZYME PUDER

Zahvaljujući biljnim enzimima, Enzimski piling puder uklanja mrtve stanice kože i višak sebuma vrlo nježno i bez mehaničke iritacije. Dubinski čisti i razbistruje kožu te je obnavlja nakon nanošenja. Da biste ga koristili, stavite malu količinu pudera na dlan i pomiješajte s tri ili četiri kapi vode. Nanesite emulziju na lice i ostavite da djeluje oko pet minuta, a zatim temeljito isperite. Rezultat: gladak ten svježeg izgleda.

Da biste učestvovali potrebno je da naše stranice označite sa sviđa mi se, podijelite objavu javno i u komentaru tagujete sestre ili prijateljice, pozovete ih da učestvuju u igri i da zajedno širimo mrežu prijateljstva i samo zdravu i pozitivnu atmosferu!