Naslovnica Preporučujemo Grand kafa poklanja vrijedno Metalac posuđe

Grand kafa poklanja vrijedno Metalac posuđe

Da li ste već preuzeli vaš siguran dobitak?

Nagradna igra Grand kafe u kojoj vas čeka siguran dobitak traje do 31. jula. Uživajte u omiljenoj Grand kafi jer imate dovoljno vremena da dobijete barem jednu od atraktivnih Metalac šerpi koje vam darujemo za sakupljene bodove. U unutrašnjosti NOVIH redizajniranih pakovanja Grand kafe od 500g (Grand Strong, Grand Gold ili Grand Aroma) se nalaze kodovi koje unosite na web stranicu www.grandkafa.ba. Svakih 500 grama kafe donosi 5 bodova i za sakupljenih 30, na vašu kućnu adresu stiže mala šerpa, za 40 fantastična tepsija, a za 50 bodova vrhunska šerpa sa poklopcem. Odabrani artikli su posebnog modernog i atraktivnog dizajna, renomiranog proizvođača posuđa „Metalac“, koji će se lako uklopiti u svaku kuhinju.

Nagrade se već uveliko dijele, ali ih ima još dovoljno za sve one koji žele svoje domaćinstvo upotpuniti sa ovim divnim posuđem koje je Grand kafa pripremila za svoje vjerne potrošače. Posuđe koje je idealno za pripremu raznih specijaliteta bosanskohercegovačke kuhinje.

U ovoj nagradnoj igri nema faktora sreće jer Grand kafa za vjernost nagrađuje vrijednim posuđem sve one koji sakupe bodove. U ovoj nagradnoj igri imate dupli dobitak, uživate u omiljenoj kafi i još za to dobijete super posuđe.

Vaše je samo da pijete Grand kafu i mi vas za vjernost nagrađujemo vrijednim nagradama.

Jer to može samo Grand kafa!