Naslovnica Lifestyle Sanja Šarić: Pop Up Bosnia – priča koja je nastala da traje

Sanja Šarić: Pop Up Bosnia – priča koja je nastala da traje

Pop Up Bosnia – priča koja je nastala da traje. Da traje i da se prepričava.
Nakon dvadeset i dvije godine života u Pragu, vratila sam se u rodno Sarajevo i posvetila se i srcem i dušom Yogi. Osnovala sam Yoga Point studio i prošla (plivala) kroz cijeli okean priča, kao i potpuno novih spoznaja, dodirujući živote mojih studenata.


U Pragu sam radila kao stilistica i event manager, stilizirajući izgled ljudi, osmišljavajući prvenstveno modne događaje, a uz Yogu posvetila sam se stiliziranju tijela, srca i duša i upoznala nevjerovatne ljude, te su neki od njih dio i inspiracija ove priče.
Ideja o Pop Up Bosnia rodila se u Pragu, u koji sam otputovala prošle jeseni, sa najomiljenijem torbom “Rukom”.
Riječ po riječ, susret po susret, bezbroj pitanja i još više odgovora doveli su me do toga da iskristališem ideju i dam joj ime, prezime i oblik.
Moja Želja sa velikim Ž oduvijek je bila da povežem moje Sarajevo i moj Prag, a kada sam shvatila da jedno ne mora da isključuje drugo, počela je i da se realizuje.


Jer te Želje sa velikim Ž kreću da se ispunjavaju već kada napravimo prvi korak ka njoj i damo najbolje od sebe u tom trenutku.
Putovanje se nastavlja na relaciji Sarajevo- Prag, a za to putovanje sam okom i srcem izabrala saputnike koji svoju strast žive i stoje iza svojih magičnih kreacija.
Na ovom putovanju i pred novim izazovima uz mene su Omar, Ivana, Melisa, Dragana, Samira, Aleksandra i Andrea
Poželite nam sreću i držite fige da i krivine savladamo uspješno.
Ujedno vas pozivamo da u petak 25.02., od 17-21, dođete na druženje u Bolničku 40 u Yoga Point Sarajevo, a ukoliko vas veseli, rado ćemo razmijeniti i zagrljaje.

Vaši

Fotografije sa prvog Pop-Up Bosnia