Naslovnica Noviteti U fokusu sa Zvonkom Komšićem – novi Talk Show na OBN

U fokusu sa Zvonkom Komšićem – novi Talk Show na OBN

U programu OBN televizije 10.01.2022.godine s emitiranjem počinje talk show naziva “U fokusu sa Zvonkom Komšićem”. 

Riječ je o novoj emisiji koju će gledatelji moći gledati svakog ponedjeljka i četvrtka u 22 sata.

Cilj je sa više strana i sugovornika otvoriti raspravu o društvu, politici, fenomenima, stereotipima, te dati riječ akterima događaja, stručnjacima, liječnicima, sportašima, umjetnicima, građanima, da kroz dijalog otvore važne teme, detektiraju probleme i ponude rješenje.

Zapravo je riječ o autorskom projektu Zvonka Komšića, koji se pripremao u posljednjih nekoliko mjeseci, te na kojem je radio vrhunski tim profesionalaca.

“ Želja i cilj nam je da emisija “U fokusu” postane prepoznatljiva i rado viđen “gost” u domovima gledatelja.  Zanimljivo da sam s nekim od tih ljudi već i surađivao 2005. godine kada sam bio angažiran u Dječijem programu OBN-a. Neke od aduta otkrit ćemo tek pred početak emitiranja. I sam studio , iz kojeg ću pozdraviti gledatelje, biće jedno osvježenje” , navodi Komšić.

Dodaje kako će na OBN-u zadržati svoj poznati stil vođenja na koji su i navikli gledatelji, a to je tražiti konkretne odgovore.

“Zapravo inzistiram na odgovorima i postavljam pitanja koje bi im postavljali građani ove zemlje, nezadovoljni stanjem u kojem se nalaze. Zato su me gledatelji i zavoljeli i prihvatili taj moj “stil vođenja”, iako je bilo i onih koji kažu da pretjerujem. Da sam na dobrom putu, znao sam onoga trenutka kada bi mi prodavačica na kasi, gospođa u pošti ili penzioner na ulici rekli  : “Ma bravo, samo tako radi, nemoj puštati da ti ne odgovore i iznose neistine!”.

Koncept emisije “U fokusu sa Zvonkom Komšićem” biće različit, ponedjeljkom će prevladavati političke teme i gosti, a četvrtkom teme od društvenog značaja. Svaku emisiju pratit će i osvrt na aktualna zbivanja koja će gledateljima kroz tv kolumne iznositi novinarka Senka Kurt,  te glumica Vedrana Božinović (ex Seksan).

“Želja je da budemo  televizijska kuća koja će ponuditi raznovrstan i kvalitetan sadržaj iz različitih oblasti. Tržište je veliko, konkurencija jaka, svi imaju svoje adute i šansu da se pozicioniraju. Jedan od aduta upravo je i moja emisija “U fokusu”, ali i emisije koje rade moje kolege Adrijana Bikić te Mimo Šahinpašić, Lana Stanišić…”, zaključuje Zvonko Komšić, te gledatelje poziva da budu uz emisiju “U fokusu” ponedjeljkom i četvrtkom u 22 sata.