Naslovnica Dobre priče Turistička zajednica KS pružila podršku rukometnim klubovima iz KS na predstojećim takmičenjima

Turistička zajednica KS pružila podršku rukometnim klubovima iz KS na predstojećim takmičenjima

Turistička zajednica Kantona Sarajevo prepoznaje uspješne sportske kolektive i sportska takmičenja kao važan element koji doprinosi izgradnji pozitivnog imidža Kantona Sarajevo kao poželjne turističke destinacije, te pomaže kvalitetnoj promociji i jačanju vidljivosti brenda Visit Sarajevo.

Kenan Magoda, predsjednik Turističke zajednice KS ugostio je rukometne klubove koji se takmiče u Premijer ligi Bosne i Hercegovine i Kupu BiH: ŽRK Ilidža, ŽRK Hadžići, RK Vogošća i Omladinski RK Bosna, koji će u pripremnoj fazi i predstojećim takmičenjima na svojim dresovima ponosno predstavljati brend Visit Sarajevo.

Rukometni savez KS planira organizaciju internacionalnog turnira na kojem bi učestvovalo osam najprestižnijih rukometnih klubova iz evropskih zemalja.

Ovo je prvi put da Turistička zajednica KS na ovaj način pruža podršku razvoju i unapređenju sporta, a Rukometni savez KS i klubovi izrazili su svoje zadovoljstvo i zahvalnost.

Želimo vam mnogo uspjeha u predstojećim takmičenjima jer su uspješni sportski klubovi i pojedinci naši najbolji ambasadori i promotori!