Naslovnica Zdravlje Tradicionalni Usui Reiki I i II stepen

Tradicionalni Usui Reiki I i II stepen

Ove radionice namijenjene su svima koji žele unaprijediti svoje fizičko, emocionalno i psihičko zdravlje učeći kako da primjenjuju tehniku prirodnog iscjeljivanja popularno nazvanu Reiki.

Za koga je Reiki?
Reiki kao drevna metoda unapređenja zdravlja namijenjen je svima koji žele da se ostvare u potpunosti, oslobađajući se strahova, negativnih šablona, trauma i sl.
Za one koji žele da spoznaju svoje maksimume pa i da ih pomjere. Za one koji žele da učine nešto istinski kvalitetno za sebe, svoje okruženje, za planetu.

Ko može raditi Reiki?
Apsolutno svako ko to želi, ko se pronašao u prethodnom odgovoru, i djeca također. Reiki ne bira godine.

Da li je Reiki u vezi sa religijom?
Ne, naravno. Reiki je prirodna metoda za unapređenje zdravlja i kao takav nije oprečan nijednoj religiji.Šta je potrebno da bi naučili praktikovati Reiki?

Potrebno je prisustvovati jednodnevnoj radionici kod kvalificiranog reiki učitelja i primiti usklađenje (inicijaciju). Jednom naučena ova vještina upotrebljava se kao tehnika cijelog života. Radionica će se održati u subotu, 14.08.2021. godine.Zbog ograničenog broja mjesta i detaljnijih uputa za pripremu, prijave su neophodne putem maila i to najkasnije do petka, 13.08.2021. godine. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na mail [email protected] ili na br. 061/222-751 kako bi dobili detaljne upute za radionicu.