Naslovnica Preporučujemo Techno Shop i Philips organiziraju kafe pauzu za vas

Techno Shop i Philips organiziraju kafe pauzu za vas

Koliko često se zapitate gdje da provedem pauze, da li da obavim shopping ili doručkujem sam/-a ili sa kolegama ili ipak da pozavršavam sve one poslove koje inače ne stižem ranije?

Techno Shop Alta u saradnji sa Philipsom organizirao je kafe pauzu za sve posjetitelje Techno Shop poslovnice u tržnom centru Alta. Philips je premium svjetski brend sa tradicijom dugom više od 130 godina, koji u svom portfoliju pored kafe aparata ima i aparate za njegu, za održavanje doma, te aparate namijenjene zdravstvu, LED rasvjetu i još mnogo toga.

Za sve ljubitelje dobrog espressa, ovo je idealna prilika da posjete Techno Shop u Alti na prvom spratu u četvrtak, petak ili ponedjeljak u periodu od 12 do 18 sati i pored savršenog espressa zaslade se uz Qiuckie Croissant.

“Trudimo se našim kupcima uvijek ponuditi vrijednost više. Pozivamo sve ljubitelje dobrog espressa da nam se pridruže 23, 24. i 27. septembra i uživaju u svom omiljenom napitku uz kroasan u periodu od 12 do 18 sati, sve što je potrebno jeste dobra volja i da odvojite malo vremena da dođete do naše poslovnice na prvom spratu tržnog centra Alta”, izjavili su iz kompanije Stanić-Trade.

“Svaki trenutak pogodan je za svoju vrstu kafe u kojoj možete uživati. Od snažnog espressa do raskošnog cappuccina, potpuno automatski aparat za espresso u tren oka će vam pripremiti savršen napitak, bez napora. Kako bi vas uvjerili u to, pozivamo vas da dođete i isprobate jednu od 12 vrsta kafe sa našeg kafe-aparata”, izjavili su predstavnici Philipsa u Bosni i Hercegovini.