Naslovnica Istaknuto Pripreme za budućnost turizma i hotelijerstva na najboljoj regionalnoj međunarodnoj konferenciji

Pripreme za budućnost turizma i hotelijerstva na najboljoj regionalnoj međunarodnoj konferenciji

U Zagrebu se 29. i 30. Studenog događa međunarodna konferencija turističke i hotelske industrije, na kojoj će sudjelovati govornici iz ukupno 16 zemalja. Bit će zastupljeni predstavnici najvećih hotelskih kompanije regije, EU, ali i USA i UK. 

Kao i svake godine (ovo je 9. Best Stay po redu) konferencija se bavi trendovima i strategijama razvoja turističkog poslovanja, s fokusom na budućnost turizma i hotelijerstva.

Zonar Zagreb prati globalne trendove i domaćin je Best Stay konferencije

Trend u razvoju turističkog proizvoda su hoteli s 4* kojI nastaju jer se nove generacije putnika odmiču se od tzv. standardnog, raskošnog i vrlo konzervativnog pristupa usluzi i luksuzu, i traže smještaj koji odgovara njihovim osobnim interesima, životnom stilu i nude opuštenu atmosferu.

Novootvoreni Zonar Zagreb baš je takav hotel, što ga čini idealnim domaćinom ovogodišnje Best Stay konferencije jer polaznici mogu vidjeti iz prve ruke kako izgleda baš to o čemu pričamo.

Ovo je i prvi put da se konferencija događa u Zagrebu, jer svake godine mijenjaju lokaciju ovisno o temi (prošle godine je to bio održivi i eko turizam, a konferencija je održana u Međimurju, terme Sv, Martin).

Poslušajte iskustva 50 govornika i hotelijera iz 16 zemalja

Među 50 govornika, ove godine svakako ne smijete propustiti Jeff Yanga, direktora istraživanja i voditelja Digital Intelligence Laba, američkog Institute for the Future koji će prisutinima dati zanimljiv i argumentiran pogled u budućnost turizma na prezentaciji “What if you could see the future of hospitality? – Learning to think outside the box”.

Druga prezentacija za koju će se tražiti mjesto više svakako je ona Jakuba Dobiesa, voditelja  Digital Field Marketinga za Istočnu Europu hotelske grupacije Marriott. Pod naslovom “The Importance of Being There – How Field Experience Shapes Successful Hotel Marketing Strategies” (Važnost prisutnosti ili kako iskustva s terena oblikuju uspješne marketinške strategije hotela) Jakub će prezentirati kako oni razvijaju efikasne komunikacijske kampanje kroz neprestanu komunikaciju sa svojim klijentima.

Kako se hotelska industrija još uvijek suočava s problemom pronalaska radne snage, Best Stay konferencija ugostit će i Tinu Busak, savjetnika za organizaciju i talente EMEA regije u The Walt Disney Company, UK. Na Tininoj prezentaciji otkrit ćete kako unaprijediti svoje odnose s potencijalnim i postojećim zaposlenicima i uspješno surađivati.

O budućnosti turističke industrije pričat će nam i Vasiliki Mavrokefalou, Direktor Upravljanja Tržištima iz grčke Expedia Groupe – najpopularnije platforme za rezerviranje hotelskog smještaja u SAD.

Martina Lucić Čanak, CEO konferencije, dodatno nas je razveselila: ” Po prvi put će se na panelu naći jedna avio kompanija (Turkish Airlines) s predstavnicima destinacija, kako bi diskutirali o mogućnostima i plodovima promišljene suradnje među njihovim industrijama. Nas kao konferenciju najviše interesiraju ovakve suradnje koje potiču razvoj destinacije.”

Čini se kako je program i ove 9. godine Best Stay vrhunski i kako se u 2 dana može naučiti više nego u godinu dana lurkanja (vrebanja) po društvenim mrežama. Ovo je konferencija na kojoj možete efikasno networkati, ali i dogovoriti poslove s hotelskim kompanijama (ili makar poslovne sastanke 1:1).

Prvi put na Best Stayu – pripravnici i studenti u potrazi za iskustvom i ohrabrenjem

Uz program za hotelske profesionalce i menadžere, ove godine Best Stay otvara svoja vrata i studentima koji se tek spremaju zakoračiti na tržište rada. Ideja je pokazati mladim nadama što sve nudi svijet turizma i hotelijerstva, i to od iskusnih profesionalaca. Prema riječima Lucić Čanak: ” Upravo su ti, iskusno profesionalci oduševljeni ovim pristupom edukaciji i privlačenju mladih u njihovu industriju. Drago nam je da im baš Best Stay otvara vrata. Nadamo se kako nas neće zaboraviti kad sazru kao profesionalci.”.

Networking i odličan provod u Zagrebu

Uz fokus na studente i pripravnike, Best Stay kao u uvijek do sada nudi najbolje organizirani networking i zakazivanje sastanaka s ljudima i hotelskim kućama koje vas zanimaju ili vam zvuče kao savršen partner ili kupac vaših usluga i proizvoda.

Nakon što završe uzbudljive prezentacije i podijeli se znanje hotelijera iz svih kutaka svijeta, Best Stay posjetiteljma garantira i dobru zabavu i kvalitetne aktivnosti na lokaciji jer Best Stay nije samo konferencija, već i stručno druženje u najboljem smislu tih riječi.

Ako ste zaboravili, 29. i 30. studenog, u Hotelu Zonar Zagreb, s početkom u 9.30 sati.

Otkrijte budućnost hotelijerstva na vrijeme.

Rezervirajte svoju ulaznicu za Best Stay 2023.

Najbolja hotelijerska konferencija u regiji, ako je vjerovati njenim posjetiteljima.