Naslovnica Istaknuto Premijerno izdanje Sarajevo Premium Nights eventa oduševilo sve prisutne

Premijerno izdanje Sarajevo Premium Nights eventa oduševilo sve prisutne

U Sarajevu je noć uoči otvaranja 23. po redu Sarajevo Film Festivala, održan i “Sarajevo Premium Nights 2023”, ekskluzivni poslovni i korporativni događaj. U organizaciji Business Concierge Center Sarajevo i Topcom Agencije, ovaj spektakularni Premium Business & Corporate Event Concept održao se na terasi Hotela Evropa i okupio brojna poznata lica iz svijeta biznisa. Preko 200 prisutnih moglo je da uživa u prelijepom ambijentu terase hotel Europa kao i u specijalnim produkcijskim efektima koje su organizatori pripremili.

Sarajevo Premium Nights je savršeno mjesto na kojem se poslovna elegancija susrela s neodoljivim ljetnim ugođajem, a gosti su do ponoći uživali uz odličnu muziku i u divnom okruženju.  Cijelo veče bilo je obogaćeno izvedbama vrhunskih DJ izvođačica, DJ KAZUMI iz Sarajeva i DJ ANA PETROV iz Beograda. Njihov nevjerojatni talent i energija podgli su ovaj događaj na potpuno novu razinu, pružajući vam nezaboravno premium iskustvo i odličnu atmosferu tokom cijele večeri.

Organizatori, zajedno sa sponzorima i poslovnim partnerima pripremili su i specijalne nagrade za prisutne a ujedno su i prezentirane aktuelne kampanje genralnog pokrovitelja kao i specijalnog partnera eventa.

Generalni pokrovitelji Sarajevo Premium Nights eventa su brendovi Orbico kompanije s.Oliver fragrances, Max Factor, Bruno Banani, specijalni partner Raiffeisen Leasing,  kao i partneri New Life Turkey, Voda Leda, Bizon Media, Mak Zara.

Organizatori su iskoristili priliku i da se zahvale svim prisutnim na dolasku na ovaj jedinstven događaj, te najavili nastavak serije ovakvih dešavanja i novih projekata.

#sarajevopremiumnights23

U nastavku pogledajte kako je kroz oko objektiva izgledao ovaj ekskluzivni događaj.