Naslovnica Lifestyle PREDSTAVA „Đurologija“

PREDSTAVA „Đurologija“

Za njega kažu da je najbolji lijek i najbolje sredstvo protiv problema u životu. Besplatan je, dostupan svima, uvijek i svugdje. Smijeh ne smije da bude samo odraz raspoloženja nego visoko djelotvoran lijek i sredstvo za ostvarenje vlastite sreće i uspjeha. Jer mi se ne smijemo jer smo sretni, mi smo sretni jer se smijemo.

Dani smijeha“Smijeh je lijek“, u organizaciji JU CKM, jesu dani u kojima želimo našim sugrađanima podariti osmijeh na lica, koji nam je tako potreban u našoj svakodnevnici. U srijedu, 22. decembra, naše putovanje kroz smijeh završavamo sa Brankom Đurićem Đurom, sa autorskom predstavom „Đurologija“! „Đurologija“ je u dosadašnjem postojanju igrana više od 500 puta i vidjelo ju je preko 350.000 gledalaca, te još uvijek ne prestaje oduševljavati publiku i puniti dvorane diljem regije. Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom, koje se posebno ogleda u njegovim kultnim projektima „Top lista nadrealista” i „Audicija”, Branko Đurić Đuro kroz „Đurologiju“ zaista pruža ono najbolje od sebe. Svojevrsni (anti)stand up show „Đurologija“, kako ga i sam Đuro voli nazivati, je u stvari zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebasan način, držeći publiku u oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu. Karizmatični Sarajlija s hollywoodskom i svjetskom karijerom kao glumac, reditelj i kantautor, Branko Đurić Đuro u „Đurologiji“ zaista objedinjuje sve svoje umjetničke uloge te pruža publici 90-minutni show bez premca!Dani smijeha organiziraju se pod pokroviteljstvom Općine Centar Sarajevo, i uz podršku naših donatora, sponzora i prijatelja.

Zbog izuzetno ograničenog broja mjesta, poštujući epidemiološke mjere, ovoga puta nećemo raditi rezervacije putem naše web stranice, i ulaznice po cijeni od 20 KM, mogu se nabaviti na blagajni CKM, radnim danima od 10-12 i od 16-20 sati, kao i dva sata pred predstavu. Nadamo se da će naša vjerna publika imati razumijevanja