Naslovnica Posao Poziv poduzetnicama: Promocija ženskog poduzetništva u rezidenciji Francuske ambasade u Sarajevu

Poziv poduzetnicama: Promocija ženskog poduzetništva u rezidenciji Francuske ambasade u Sarajevu

Ukoliko ispunjavate kriterije, slijedi samo da se prijavite i budete dio lijepog bh. promo događaja.

Udruženje poslovnih žena u Bosni i Hercegovni u saradnji sa Francuskom ambasadom u Sarajevu, organizovat će događaj planiran za 30. septembar 2021. godine.

Cilj je što više i bolje predstaviti proizvode i usluge bh. žena poduzetnica – diplomatskom koru, menadžerima, direktorima te visokim zvaničnicima. 

Poziv za dostavljanje prijedloga je raspisan, a odnosi se na članice Udruženja poslovnih žena BiH, članice Klubova za podršku poduzetništva žena, te članice udruženja sa kojima UPŽBiH ima potpisan memorandum o saradnji.

Ukoliko niste bili u toku ili niste dobili / vidjeli mail, evo i ovdje ćemo navesti šta je sve potrebno za prijavu / učešće. Kriteriji neophodni za odabir i promociju proizvoda i usluga u Francuskoj ambasadi su sljedeći:

* Poduzetnica mora imati registrovan biznis

* Mora imati pripremljen reklamni materijal (flajeri, katalozi)

* Proizvod mora biri proizveden u Bosni i Hercegovini

* Proizvod mora imati prateću ambalažu

* Ukoliko je prehrambeni proizvod – da na prijemu bude predstavljen u vidu degustacije (catering) uz promo materijal (uz dogovor sa organizatorima)

* Ukoliko poduzetnica izlaže odjeću, nakit, torbe, obuću i slično – pored revijalnog (revija) programa i predstavljanja, bit će omogućena i dodatna promocija u vidu kutka, štanda, stola…

Osim proizvoda svih vrsta, sudjelovati mogu i vlasnice drugih vrsta djelatnosti, usluga…

Krajnji rok za dostavljanje prijedloga bio je 20. avgust 2021. godine, ali je (obzirom na godišnje odmore) rok produžen do 23. avgusta.

Uz prijave, molimo Vas da dostavite slike i opis proizvoda / usluge, te kratak rezime firme koja proizvodi ili nudi proizvod / uslugu.

Prijave slati na: [email protected]

Sretno i vidimo se krajem septembra na popodnevnom druženju u prelijepoj bašti rezidencije.