Naslovnica Noviteti Nova nagradna igra Mercatora “Uz Pika Bonus proizvode do vrijedne nagrade”

Nova nagradna igra Mercatora “Uz Pika Bonus proizvode do vrijedne nagrade”

Još jedno ugodno iznenađenje Mercator je pripremio za svoje vjerne kupce i to ovaj put, nova nagradna igra pod nazivom „Uz Pika Bonus proizvode do vrijedne nagrade“. Kao i uvijek do sada, cilj je nagraditi vjernost naših kupaca i dodatno promovisati posebno označene proizvode na policama Mercator prodavnica, širom Bosne i Hercegovine.

Svi kupci koji u periodu od 20. maja do 16. juna 2021. godine izvrše kupovinu najmanje jednog proizvoda, označenog na polici oznakom “Pika Bonus”, uz obavezno korištenje Pika kartice, direktni su učesnici nagradne igre, te postaju potencijalni dobitnici pet vrijednih poklon bonova u iznosu od 1.000 KM za kupovinu u Mercatoru.

Jedna od naših aktivnosti koje radimo tokom cijele godine, je i organizovanje raznih nagradnih igara, kojima nastojimo zahvaliti kupcima za povjerenje koje ukazuju Mercatoru. Tako i ova nagradna igra, koju organizujemo zajedno sa Super Karticom, ima namjeru nagraditi vjernost naših kupaca, te dodatno promovisati brendove koji su uzeli učešće u ovoj nagradnoj igri. – izjavila je Irena Miličević – Vukoja, direktorica Sektora marketing i PR Mercator BH.

Ovo je već treća nagradna igra, koju Mercator u saradnji sa Super Karticom priređuje u posljednjih osam mjeseci, što jasno pokazuje zajedničku opredjeljenost prema korisnicima Pika Kartice koji svoju kupovinu obavljaju u Mercatoru.

PikaKartica će sa svojim partnerima i dalje nastojati da pruži dodatnu vrijednost pri kupovini svakom korisniku, na šta nas obavezuje činjenica, da je PikaKartica program lojalnosti, najmasovniji i najpoznatiji program lojalnosti u BiH. Želimo svim korisnicima ugodnu kupovinu u Mercator prodavnicama i puno sreće prilikom izvlačenja nagrada. – izjavio je Emir Dobrača, voditelj marketinga SuperKartica d.o.o. Sarajevo.

Brendovi koji su uzeli učešće u ovom projektu i čiji se proizvodi nalaze na policama Mercatora sa oznakom Pika Bonus su Maggi, Rio Mare, Bonduelle, keks San Crunchy, Ajax, Air Wick, Vanish Aqua, Finish i Woolite.

Budite i vi dio nove nagradne igre, a pet najsretnijih kupaca će ovog ljeta uz pomoć Mercatora, ojačati svoj kućni budžet vrijednim nagradama, jer samo u Mercatoru ko uz Piku plaća, više mu se vraća.