Naslovnica Lifestyle Made in Bosnia by Hazim Mujčinović – Bossa Nova Cafe Sarajevo

Made in Bosnia by Hazim Mujčinović – Bossa Nova Cafe Sarajevo

Stand-up komedija Made in Bosnia by Hazim Mujčinović specifičan je cjelovečernji show koji komičnim interpretacijama publiku vodi na put kroz vrijeme, geografiju, prostor, ekologiju, medije, zanimanja, umjetnost, filmsku industriju, te obrađuje neizostavne teme o ljubavi na bosanski način, sportskim komentatorima, nogometu, navijačima, djeci…

Lokacija i vrijeme: Bossa Nova Cafe Sarajevo – mjesto za muziku i ples. Kafić je smješten uz najpopularnije šetalište u Sarajevu, Vilsonovo šetalište – 20:30h.

On je htio, želio i postao – glumac, ali je onda cijeli svijet postao velika porno industrija… ustvari, saznajte više uživo 27.11. 2021.
Ovaj show je u posljednjih 8 godina izvođen preko 900 puta na scenama i u klubovima u Makedoniji, Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji i Bosni i Hercegovini.

U 90 minuta vrhunskog showa doživjet ćete najveseliju noć, a danima ćete u razgovorima ponavljati replike izgovorene na večeri stand up komedije.

Ovaj proizvod se ne preporučuje mlađim od 18 godina, mada djeca sve znaju, ali naše je da napomenemo. Prije dolaska na show provjeriti da li ste isključili plin, peglu, šporet, grijalicu, nahranili cuku, promjenili vodu ribicama i na vrijeme se posvađali sa partnerom.
Ulaznice/5KM.
Rezervacije obavezne, Inbox FB ili Instagram @bossanovacafesarajevo.