Naslovnica Preporučujemo Ljubav i veze – Radionica Kundalini Yoge

Ljubav i veze – Radionica Kundalini Yoge

Duboko u sebi, svi želimo biti u vezi. Svima je potrebna veza. Savršena, ispunjavajuća i puna zadovoljstva.
Veza u kojoj smo slobodni i u kojoj možemo iskusiti bezuslovnu ljubav. Ipak, svaka veza ima svoje putovanje kroz koje treba proći da bi došla do ove destinacije. Kroz veze učimo o toleranciji, oprostu, posvećenosti i bezuslovnoj ljubavi. U trenutku kada postaneš ljubav, kao način na koji postojiš, više ne postoji dualnost ili razdvojenost od svog partnera.

Na ovoj radionici ćemo istražiti ono što svi žele i trebaju u vezi. Istražit ćemo šta to znači biti u vezi, kako biti u vezi, čemu nas veza uči i koje vrste veze možemo iskusiti.
Bez obzira da li u ovom trenutku imate partnera ili ne, naše sadašnje i bivše veze otkrivaju mnogo više o nama samima nego što nam to na prvu djeluje. Pozivamo vas na putovanje kroz koje ćete naučiti prije svega mnogo o sebi. Izgradite unutar sebe temelje veze koja vas ispunjava. Osobodite unutar sebe prostor za ljubav.

Kroz putovanje vas vode:
Nirmal Singh (Austria) je vodeći trener Level 1 i Level 2 za učitelje Kundalini Yoge, sa iskustvom od gotovo 30 godina. Praktičar je drevne tehnike iscjeljenja Sat Nam Rasayan, učitelj hatha yoge, praktičar shiatzu tehnike, kao i tradicionalne kineske medicine. Posebno je posvećen iscjeljenju u radu sa zvučnim zdjelama.
Trenutno živi u Beču u Austriji, gdje vodi svoj yoga studio Amar Das, a radionice i treninge vodi širom svijeta, od Austrije, Francuske, Njemačke, Kine i vodeći je trener učiteljskog treninga Kundalini Yoge koji se održava u Bosni i Hercegovini, a okuplja polaznike iz čitave regije Balkana.
Amra Ćorić (Liv Jaipreet Kaur) je Level 1 učiteljica Kundalini yoge. Po struci inžinjerka informacionih sistema, ali već godinama sa velikom strašću istražuje načine samoiscjeljenja, brige prema tijelu i duhu kroz ples, praktikovanje yoge, ali i kroz kreativan i hrabar način življenja. Ponosna suosnivačica KAUR brenda odjeće, kao i Zizi zidnih naljepnica za uređenje doma.
Datum:
Nedjelja, 30. januar 2022. od 10h – 15h
Lokacija:
Fly Yoga Studio – Behdžeta Mutevelića do broja 5, Grbavica, Sarajevo
Cijena radionice:
Prijave su do 29. januara – 110KM
Broj mjesta je ograničen.
Prijave su OBAVEZNE i isključivo na mail: [email protected]
Radionica je otvorena za sve, bez obzira da li imate prethodno iskustvo u bilo kojoj vrsti yoge.
Dobro nam došli i radujemo vam se!