Naslovnica Lifestyle Ljetni šoping u Importanne centru – 3. KIDS FASHION DAYS i sniženja

Ljetni šoping u Importanne centru – 3. KIDS FASHION DAYS i sniženja

3. KIDS FASHION DAYS, popusti do 80%, modne revije i 4h besplatnog parkinga svaki dan.

Pored veoma bogate ponude koju smo spremili ovog ljeta za sve naše posjetitelje sada je idealno vrijeme i da vas pozovemo na 3. KIDS FASHION DAYS koji će se održati u Subotu 26.06.2021 godine u 13:00 h gdje će vam se ovog ljeta predstaviti naši brendovi: Tiffany – uvijek ispred, Lindex, Blukids, Inn Sport, Carpisa & Carpisa GO sa najnovijim kolekcijama za ljetnu sezonu. Navedene revije će raditi veliki i mali manekeni modne agencije NOVA MAS koju vodi gosp. Alma Musliović a za sve posjetitelje revije pripremljen je i veoma bogat zabavni program, stoga požurite da ljeto dočekamo zajedno!

Pored modnih revija popust od 80% na kompletnu kolekciju možete pronaći u 5TH Avenue Multibrand concept storu a u prodavnici sportske odjeće INN SPORT čekaju vas i popusti do 50% na određene artikle a svaki dan u periodu od 19:00 do 23:00 h i 4h BESPLATNOG PARKINGA!

Pored navedenog u novootvorenoj prodavnici FIONA potražite brendove kao što su: Ipekyol, Gizia, Machka, Serpil, adL, Perspective i Cransel.Fiona će vam predstaviti kolekcije odjeće u klasičnom i ležernom stilu, čiji je kupac elegantna žena uvjerena u svoju ljepotu. Mnoge haljine su prigodne za društvena događanja, a Fiona će vam predstaviti i uredsku i ležernu odjeću.Ovog ljeta FIONA neka bude adresa za najelegantnije komade ove sezone! Pored proslavljenog 20-og rođendana naš brend Frizerland uvijek sprema nešto novo, stoga se raspitajte za nove akcije, ponude i proizvode.

Sigurno da nećete propustiti posebne ponude i nove kolekcije u vašem i našem Cesars Improtanne. Kako bi ovo ljeto bilo nezaboravno u potpuno novom i preuređenom KONZUM IMPORTANNE – Galerija okusa čeka vas do sada najveći izbor asortimana, akcijskih ponuda kao i veliki broj nagradnih igara, stoga posjetite njihovu prodavnicu na -1/Suteren.

Prodavnice ULLA POPKEN, TIFFANY, MARGO, LA DONNA& ALEX MAX & GERRY WEBER svakog dana će vas obradovati sa novim kolekcijama, posebnim ponudama kao i ljetnim novitetima a u prodavnici PENTI BIH moći ćete pronaći do sada najbolji izbor kupaćih kostima koji ćete nositi ovog ljeta sa sobom. U COCHE BOX prodavnici ovog puta vas čekaju popusti i do 80%, stoga požurite. Ukoliko ste u vašu kupovinu krenuli sa vašim mališanima ovog puta ćete imati dosta bogatiju ponudu gdje ostaviti iste dok obavljate šoping jer u našoj GAMING areni FRIENDLY FIRE vaši tinejdžeri mogu igrati omiljenu igricu a oni nešto mlađi neka uživaju u PIN PON KIDS dječijoj igraonici.

Da bi ugođaj bio potpun i nezaboravan INOMA CONCEPT STORE će se pobrinuti da svaka dama pronađe nešto za sebe, dok će KARE Sarajevo i VICKO BH ponuditi najbolje što vam treba za preuređenje vašeg doma. Idealan trenutak za sve drage dame koje su u stalnoj potrazi za savršenom frizurom i ovog puta vas čeka profesionalni tim u Frizerskim salonima KS. Kako bi vaša ljepota bila potpuna ne zaboravite i usluge našeg kozmetičkog salona SELAWY kao i njihove dnevne ponude, a za one koji žele mrvicu sunca više posjetiteSUNLIGHT Beauty Studio na +1/Mezanin!

U prodavnicama UNI-EXPERT d.o.o ćete moći pronaći posebne ponude i pakete pri kupovini dok u prodavnicama UNIVERZALNO.com čeka Vas veoma bogata ponuda telefona i IT tehnologije. Posjetite i naše druge prodavnice: WATCH LINE-a, UNIPAN d.o.o, TOPSHOP, MUSCLE FREAK, CM – Cosmetic Market, Apoteke Sarajevo, ALP OUTDOOR i Juice & Smoothies.

Svakog dana čeka vas i veoma bogata ponuda naših ugostitelja kao što su: MILKMAN HOUSE, MARCAFFE, COFFEE 04 i Caffe Ambient-a. Uz sve navedeno u garaži Importanne centra na etaži -3 svake subote Autopraonica AUTOPUTZZER INN za vaše ljubimce na 4 točka ima PROMO CIJENE za pranje automobila.

Vaš Improtanne centar – centar modernog življenja!