Naslovnica Preporučujemo Jeste li spremni za drugo izdanje STREET FOOD FEST?

Jeste li spremni za drugo izdanje STREET FOOD FEST?

Tople ljetne večeri pod zvijezdama, ugodna druženja uz delicije pripremljene od renomiranih kuhara, veliki izbor craft piva, vina, koktela, dnevni program za najmlađe, kao i večernji program uz poznata glazbena imena, sve to nam donosi Street Food Fest Široki Brijeg koji će se krajem srpnja održati na festivalskom trgu parka Sajmište u Širokom Brijegu.

Prvo izdanje ovog festivala proteklo je u odličnoj atmosferi, a sudeći po mnogima, radilo se o eventu koji je falio Širokom Brijegu, ali i cijeloj Bosni i Hercegovini, pošto su se rijeke ljudi slijevale na festivalski trg Parka Sajmište u Širokom Brijegu, a u dva dana održavanja festival je posjetilo preko 5000 ljudi.

Street Food Fest tako će doživjeti svoje drugo izdanje, od 23.7. do 25.7. u ugodnom ambijentu prekrasnog parka Sajmište, nudeći specifičnu gastronomsku priču i jedan drugačiji gastronomski doživljaj, uz nastupe poznatih glazbenika te 𝐛𝐨𝐠𝐚𝐭 𝐝𝐧𝐞𝐯𝐧𝐢 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦 𝐳𝐚 𝐦𝐚𝐥𝐢𝐬̌𝐚𝐧𝐞, što ovaj festival uvelike razlikuje od sličnih festivala u regiji.

Ako želite uživati u vrhunskoj gastronomiji koja će se i ove godine vrlo kreativno sljubiti s glazbom uz glazbenike kao što su ovogodišnji dobitnici Porina za najbolji rock album – Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli splitski TBF, kojeg ne treba puno predstavljati, kao i sve popularniji širokobriješki band Not Jane te mlade rock nade našeg grada – band 𝐑𝐨𝐜𝐤 𝐭𝐫𝐚𝐣𝐚𝐧𝐣𝐚, Street Food Fest Široki Brijeg je vaše obavezno odredište.