Naslovnica Istaknuto Istražite razigrani dizajn nove linije futrola za telefone Galaxy Z Fold5 i...

Istražite razigrani dizajn nove linije futrola za telefone Galaxy Z Fold5 i Z Flip5

Za korisnike koji žele da svoj uređaj čuvaju u najboljem stanju, futrola je obavezna. Pored toga, futrola telefona unapređuje mobilno iskustvo uz dodatnu funkcionalnost i neograničene stilove koji se nude.

Da bi pomogla korisnicima da personalizuju i zaštite svoje uređaje, kompanija Samsung Electronics je predstavila novu liniju specijalnih futrola za nove modele telefona Galaxy Z Fold5 i Z Flip5.

Rukujte S Pen olovkom uz veću udobnosti: Galaxy Z Fold5 Slim S Pen futrola

Galaxy Z Fold5 Slim S Pen futrola se odlikuje tankim dizajnom i savršen je izbor i za Galaxy Z Fold5 i za S Pen Fold olovku. Pored izuzetno privlačnih boja, futrola sadrži reciklirane plastične materijale[1] koji pomažu korisnicima da zaštite svoje telefone i S Pen Fold olovke vodeći računa o planeti.


[1] Plastični dio Galaxy Z Fold5 Slim S Pen futrole sadrži najmanje 15% recikliranog upotrijjebljenog materijala (UL ECVP 2809).

Rukujte S Pen olovkom uz veću udobnosti: Galaxy Z Fold5 Slim S Pen futrola

Galaxy Z Fold5 Slim S Pen futrola se odlikuje tankim dizajnom i savršen je izbor i za Galaxy Z Fold5 i za S Pen Fold olovku. Pored izuzetno privlačnih boja, futrola sadrži reciklirane plastične materijale[1] koji pomažu korisnicima da zaštite svoje telefone i S Pen Fold olovke vodeći računa o planeti.


[1] Plastični dio Galaxy Z Fold5 Slim S Pen futrole sadrži najmanje 15% recikliranog upotrijjebljenog materijala (UL ECVP 2809).

Hvatanje bilješki nikad nije bilo lakše – izvadite S Pen Fold olovku iz njenog ležišta pritiskom na dugme i vratite je tako da sklizne duž ležišta dok ne klikne na svoje mjesto. Uz Galaxy Z Fold5 Slim S Pen futrolu više neće postojati mogućnost da izgubite S Pen Fold olovku.

Iskustvo gledanja u pokretu: Galaxy Z Fold5 stojeća futrola sa kaišem

Za maksimalno uživanje u vrhunskom ekranu modela Galaxy Z Fold5, Galaxy Z Fold5 stojeća futrola sa kaišem ima kaiš koji se lako može zamijeniti odvojivim postoljem – što omogućava gledanje cijelog ekrana svuda i u svakom trenutku.

Postolje nudi odlično iskustvo gledanja bez korištenja ruku na modelu Galaxy Z Fold5, dok odvojivi kaiš služi za stabilno i sigurno držanje telefona radi lakog nošenja.

Pored toga, jednostavni, a praktični dizajn omogućava korisnicima da besplatno zamijene odvojivo postolje i kaiš drugom kompatibilnom dodatnom opremom za futrolu u cilju kompletnog prilagođavanja koje odgovara potrebama i stilu njihovog uređaja.

Kao i Galaxy Z Fold5 Slim S Pen futrola, Galaxy Z Fold5 stojeća futrola sa kaišem sadrži reciklirane plastične materijale.[1]

Čvrsta, a mekana: Galaxy Z Fold5 futrola od eko kože Za one koji žele još savršeniju futrolu, Galaxy Z Fold5 futrola od eko kože predstavlja najbolji način da se izgled telefona Galaxy Z Fold5 podigne na još viši nivo. Ova futrola se odlikuje glatkim vanjskim dijelom i mekanom unutrašnjom postavom koja obavija telefon. Pored toga, futrola


[1] Plastični dio Galaxy Z Fold5 stojeće futrole sa kaišem sadrži najmanje 15% recikliranog upotrijebljenog materijala (UL ECVP 2809).

od eko kože je napravljena iz bio i biljnih izvora, uključujući kukuruz i druge reciklirane plastične materijale.[1]


[1] Plastični dio Galaxy Z Fold5 futrole od eko kože sadrži reciklirane materijale sa UL certifikatom. Galaxy Z Fold5 futrola od eko kože (EF-VF946) kaišem sadrži najmanje 16% recikliranog upotrijebljenog materijala (UL ECVP 2809), mjereno na osnovu težine plastičnih dijelova.

* Galaxy Z Fold5 futrola od eko kože sadrži najmanje 1% materijala na bio bazi (UL ECVP 9798).

** Vanjski dio Galaxy Z Fold5 futrole od eko kože sadrži najmanje 10% materijala na bio bazi.

*** Galaxy Z Fold5 futrola od eko kože je napravljena od sintetičkog materijala čije karakteristike su slične koži, a ne od prave kože. Navedene ekološke osobine su ograničene na reciklirani sadržaj.

Mada neka dodatna oprema za pametne telefone može da bude neudobna za držanje tokom dužeg vremenskog perioda, vanjski dio Galaxy Z Fold futrole od eko kože na biljnoj bazi nudi lako držanje i rukovanje uređajem tokom cijelog dana. Uz elegantni dizajn koji prijanja uz telefon, Galaxy Z Fold futrola od eko kože garantuje korisnicima da je njihov telefon u sigurnim rukama i zaštićen od oštećenja.

Minimalistički dizajn uz maksimalno prilagođavanje: Galaxy Z Fold5 providna Gadget futrola

Neki korisnici više vole jednostavnu futrolu koja im omogućava da pokazuju svoj uređaj. Galaxy Z Fold5 providna Gadget futrola je savršena za to – zahvaljujući providnom dizajnu koji omogućava da Galaxy Z Fold5 zablista.

Galaxy Z Fold5 providna Gadget futrola redefiniše „multifunkcionalnost“ uz fleksibilne dodatke za različite situacije – od prstenova preko fotografisanja do postolja za gledanje videomaterijala i kaiševa za lako nošenje.

Moderne futrole nježnih boja: Galaxy Z Flip5 silikonska futrola sa prstenom

Galaxy Z Flip5 silikonska futrola sa prstenom kombinuje modu i funkcionalnost dodatkom pastelnih nijansi mekanoj, silikonskoj futroli koja odgovara svakom prstu. Futrola i prsten dolaze u pet boja – mint, kajsija, lavanda, indigo i krem – i napravljeni su od recikliranih materijala.[1]

Kompaktnog dizajna za tanak telefon, ova futrola omogućava korisnicima da udobno vrte prsten oko prsta i nose svoj Galaxy Z Flip5 kuda god da idu.

Zaštićen od vrha do dna: Galaxy Z Flip5 Flap futrola od eko kože

Kao i Galaxy Z Fold5 futrola od eko kože, Galaxy Z Flip5 Flap futrola od eko kože je napravljena od kože na biljnoj bazi za izdržljiv dizajn koji traje. Šik futrola je dobijena iz izvora na bio i biljnoj bazi, kao što je kukuruz i od recikliranih plastičnih materijala[2] za unaprijeđeni, održivi osjećaj. Da bi originalna šarka modela Galaxy Z Flip5 ostala zaštićena tokom korištenja, Galaxy Z Flip5 Flap futrola od eko kože obuhvata i nju radi dodatne zaštite.


[1] Plastični dio Galaxy Z Fold5 silikonske futrole sa prstenom sadrži najmanje 15% recikliranog upotrijebljenog materijala (UL ECVP 2809).

[2] Plastični dio Galaxy Z Flip5 Flap futrole od eko kože sadrži reciklirane materijale sa UL certifikatom.

Galaxy Z Flip5 Flap futrola od eko kože (EF-VF731) sadrži najmanje 14% recikliranog upotrijebljenog materijala (UL ECVP 2809), mjereno na osnovu težine plastičnih dijelova.

* Galaxy Z Flip5 Flap futrola od eko kože sadrži najmanje 1% materijala na bio bazi (UL ECVP 9798).

** Vanjski dio Galaxy Z Flip5 Flap  futrole od eko kože sadrži najmanje 11% materijala na bio bazi.

*** Galaxy Z Flip5 Flap futrola od eko kože je napravljena od sintetičkog materijala čije karakteristike su slične koži, a ne od prave kože. Navedene ekološke osobine su ograničene na reciklirani sadržaj.