Naslovnica Posao Grand kafa nas uvodi u praznične dane – Osvojite neku od dnevnih...

Grand kafa nas uvodi u praznične dane – Osvojite neku od dnevnih nagrada ili putovanje na Jahorinu

PROMO

Hajde da imamo vremena za darivanje

U današnjem vremenu, kada je sve ubrzano, značajno je odvojiti malo vremena za sebe i za nama drage ljude. Pokloniti svoje vrijeme nekome puno znači. Koliko god da nas obaveze pritišću i da nam se nekada čini da nema kraja dnevnim obavezama, sve ćemo mnogo jasnije vidjeti ako sebi damo malo oduška. Shvatićemo da sve ide svojim tokom i da se jedino vrijeme koje je potrošeno na brigu, stres i nervozu ne može vratiti.

Grand kafa nas uvodi u praznične dane

Kafa je sinonim odmor, za dobar razgovor sa nekom dragom osobom, ali i za vrijeme gdje ćemo dati sebi oduška. Upravo nas i kampanja Grand kafe „Hajde da imamo vremena“ podsjeća da zastanemo na tren i da nađemo vremena za važne trenutke u životu, a novom nagradnom igrom, koju su spremili za sve ljubitelje ovog napitka, poručuju nam da nam dolazi najljepše doba u godini – vrijeme praznika i darivanja.

Nagradna igra „Hajde da imamo vremena za darivanje“ odličan je uvod za praznične dane, ali i prilika da za uživanje u omiljenoj šoljici kafe budemo i nagrađeni. Nagradna igra, koju organizuje Grand kafa, traje od 17. novembra do 16. decembra ove godine.

U nagradnoj igri mogu učestvovati svi koji kupe minimum 500 grama Grand kafe Gold ili Grand Arome na jednom fiskalnom računu (u pakovanjima od 500, 375, 200 ili 100 grama) u periodu trajanja nagradne igre i unesu na web stranicu www.granddarivanje.com sljedeće podatke: broj fiskalnog računa, grad iz kojeg dolaze i kontakt telefon.

Svaki dan bit će izvučeno 18 dnevnih dobitnika nagrada, a izvlačenje će se vršiti automatski, putem kompjuterskog softvera metodom nasumičnog odabira iz baze svih validnih primljenih prijava putem web stranice. Dnevne nagrade koje učesnici mogu osvojiti su šest vaučera za kupovinu u dm-u, Sport Visionu i Omega Beko prodavnicama. Vaučer za kupovinu u dm prodavnicama vrijedan je 40 KM, vaučer za kupovinu u Sport Vision prodavnicama 70 KM, a vaučer za kupovinu u Omega Beko prodavnicama 80 KM.

Grand kafa za svoje kupce spremila je tri glavne nagrade – putovanja na Jahorinu za dvije osobe, a dobitnici ove nagrade bit će izvučeni po završetku nagradne igre 17. decembra.

Stoga, požurite do prve prodavnice i dopunite svoje zalihe Grand kafe, a svoje podatke pošaljite na www.granddarivanje.com i možda baš vi budete dobitnik jedne od vrijednih nagrada koje je Grand kafa spremila za svoje kupce.

Sretno!