Naslovnica Lifestyle essence Trendovska koleckija “merry sweet wishes set kistova”

essence Trendovska koleckija “merry sweet wishes set kistova”

Uzbuđenje brzo raste, jer su naši kalendari i ove godine napokon prepuni božićnih događanja.

Jesu li digitalni ili fizički, za sada nije važno – jer jedna je stvar apsolutno bitna za svaku ljubiteljicu ljepote: želimo zablistati za svoju obitelj, prijatelje i kolege, a naš izgled trebao bi biti apsolutno na mjestu.

Naravno, svi naši omiljeni proizvodi za šminkanje ovdje su neophodni! Ali nikada ne zaboravite: blendanje je ključno!

essence Trendovska koleckija ” merry sweet wishes set kistova” stoga nudi vrlo poseban set kistova.

Od opuštenih večera s prijateljima do glamuroznih božićnih zabava-šest kistova u ovom setu zasigurno će svakom looku dati savršen završetak.

Merry sweet wishes SET KISTOVA

Profesionalni kistovi za lice i oči u merry sweet wishes setu vrhunac su božićne sezone, kako u pogledu izgleda tako i u izvedbi. Svih šest kistova imaju sintetičke čekinje i ugodno se osjećaju na koži prilikom nanošenja i blendanja različitih tekstura. Set uključuje kist za puder, highlighter kist, kist za blendanje, kist za sjenčanje, crease definer kist I kist za obrve. Ružičaste ručke sa zlatnim elementima, poput zvijezda i polumjeseca, pretvaraju ih u magnete za poglede na toaletnom stoliću. No, to nije sve: kistovi dolaze u zlatnoj poklon kutiji s vrpcom, koja se može koristiti kao elegantna kutija za ili se može reciklirati kao kutija za darove.

Nmpc: 20,95 KM