Naslovnica Posao EBRD webinar: Vještine pregovaranja

EBRD webinar: Vještine pregovaranja

European Bank for Reconstruction and Development (EBRD) organizira, u suradnji s AmCham BiH, seriju on-line edukacija za poduzetnice i poslovne žene u svojim poslovnim mrežama u 2021. godini. Edukacije su organizirane u sklopu EBRD-ovog „Women in Business” programa.U prilogu Vam predstavljamo završni događaj u 2021. godini, na temu: „Pregovaračke vještine“. Ukoliko upravljate ljudima i timovima, vodite vlastiti posao ili samo želite unaprijediti svoja znanja i vještine kako bi bile što uspješnije u poslovnim situacijama, ovaj webinar će Vam u tome pomoći.

Prijavu na webinar izvršite putem linka PRIJAVA.

Edukacija je posebno dizajnirana za žene iz poslovnog svijeta i besplatna je za sve sudionice. Molimo Vas da interes iskažete što prije jer je broj mjesta ograničen. Webinar će biti organiziran putem Webex platforme.
Predavačica je mag. psych. Lucija Paić Gotovac, organizacijski psiholog i konzultantica u RAMIRO d.o.o. Zagreb, Hrvatska. U radu s brojnim klijentima poput Erste banke, BIPA i Maistra grupe, imala je priliku provesti treninge i edukacije iz područja prodaje, pregovaranja i leadershipa, koji se oslanjaju na najrecentnije spoznaje iz područja psihologije i neuroznanosti, što ih čini univerzalno primjenjivim i ključem koji vodi do uspjeha.

Na webinaru ćete steći znanja, vještine i tehnike za učinkovito vođenje i upravljanje ljudima, timovima i biznisima. Tijekom 90 minuta naučit ćete više o tome:

  • što je to pregovaranje i zašto je bitno u učinkovitom poslovanju;
  • koje su uobičajene poslovne situacije u kojima pregovaramo a da toga nismo ni svjesni;
  • zašto nastojanje da se postigne kompromis može umanjiti šanse za postizanje win-win situacije;
  • kako se uspješno pripremiti za pregovore;
  • kako uspješno prezentirati poslovni ili bili koji drugi prijedlog;
  • koje su uobičajene prepreke u procesu pregovaranja i kako ih izbjeći.

EBRD-ov program “Women in Business” financiraju Švedska – Sida – Styrelsen för Internationellt Utvecklingssamarbete , Italija – Ministero degli Affari Esteri e della Cooperazione Internazionale i Luksemburg – Ministry of Finance, Luxembourg.