Naslovnica Lifestyle Dženan Lončarević nakon spektakla u punoj Skenderiji: Ovo mi je najbolji koncert...

Dženan Lončarević nakon spektakla u punoj Skenderiji: Ovo mi je najbolji koncert i pamtit ću ga cijeli život

Dženan Lončarević sinoć je održao koncert za pamćenje u punoj sarajevskoj Skenderiji.

Ljubitelji njegovih pjesama istinski su uživali u trosatnom koncertu na kojem je izveo samo neke od svojih hitova.

Na otvaranju koncerta, kojim je još jednom dokazao da je jedan od najboljih vokala u regionu, pjevao je “Sve moje ljubavi”, a potom su na repertoaru bile “Loše su godine”, “Kad ostave te svi”, “Laufer”…

Publika je horski pjevala i hitove “Putnička”, “Laku noć”, “Vjeruj bratu”, “Piješ sine”, “Nikome ni reč” … Oduševljena publika Dženana je vratila na bis na kojem je izveo numere “Ljubim u prolazu”, “Rano crna”, “Ti amo”…

Specijalni gosti na koncertu su bili Peđa Medenica koji je publiku oduševio svojim hitovima “Dođeš mi u san” i “Čisto da znaš”, te Dado Polumenta sa kojim je Lončarević otpjevao duet “Ona koje nema” i Amil Lojo.

Publika je zadovoljna napustila Skenderiju u želji da na veliki koncert Dženana Lončarevića neće ponovo čekati jedanaest godina.

– Osjećam se uzbuđeno i sretno. Hvala Sarajevo. Atmosfera je bila fenomenalna. Ovo je koncert koji ću definitivno pamtiti cijeli život. Mogu slobodno reći da mi je ovo najbolji koncert. Muzika je dio mog života i bića i kada imaš ovakvu publiku sve je lako. Ostat ću vjeran Skenderiji i opet ću se vratiti dušom i srcem kako su me prihvatili – rekao je Lončarević koji se sat vremena nakon koncerta slikao sa fanovima.