Naslovnica Istaknuto Doris Dragović  na krcatom Kantarevcu priredila muzički spektakl u Mostaru

Doris Dragović  na krcatom Kantarevcu priredila muzički spektakl u Mostaru

Doris: „Na Kantarevcu mi je s vama večeras ostalo srce i duša!“

Sinoć je u Mostaru, na rasprodanom stadionu Kantarevac, održan iščekivani koncert hrvatske glazbene dive Doris Dragović. Bio je to do sada njen najveći koncert u Bosni i Hercegovini.

Koncert je započeo oko 21,30 i trajao više od dva sata u kojima je Doris ispred više tisuća ljudi zapjevala svoje najveće hitove. Punih pet godina Doris nije nastupala u Mostaru, a hercegovačka publika sinoć nije skrivala da je u gradu na Neretvi popularna Splićanka jedna od najvećih i apsolutna miljenica publike!

Doris je koncert otvorila pjesmom „Ima nešto u tome“, pa potom odmah nastavila s hitovima „Jedini“, „Selim ti ja“, „Dug“, „Gabrijel“….Nisu izostale ni pjesme „Neću propast ja“, „Sudnji dan“, „Zemlja i stina“, „Marija Magdalena“, „Ti“, „Ljubav stara“,  „Baklje ivanjske“, „Malo mi za sriću triba“, „Petak“, „Šakom o stol“, a ni novije uspješnice „Brod za nabolje“ i „Sve smo mogli imat'“.

U publici u kojoj su se sinoć našli fanovi Doris Dragović svih generacija, zavladala je najveća euforija kada je Doris zapjevala „Sedam mora, sedam gora“ i „Željo moja“.

Iako je jučer u Mostaru temperatura dosegla 36 stupnjeva, a ni večernji sati nisu donijeli veliko popuštanje vrućine, publika se nije dala smesti, ruke su cijelu večer bile gore, skandiralo se, pjevalo i plesalo, a Doris je još jednom potvrdila da je uistinu vrhunska umjetnica i prava glazbena diva. Blistala je na pozornici Kantarevca i prštala od energije od prvog trenutka izlaska na pozornicu. Emotivna publika je bez prestanka sve njene pjesme pjevala uglas, a Doris se nije štedjela i publici je sinoć bez zadrške poklonila i puno lijepih riječi.

„Na Kantarevcu mi je s vama večeras ostalo srce i duša. Odavde sa sobom odnosim puno više od onoga s čim sam pred vas došla u Mostar“, poručila je Doris svojoj publici na kraju koncerta.

Ivan Glibo, organizator i producent koncerta naglasio je kako je koncert bio jedan od najznačajnijih za grad Mostar i najavio nastavak turneje Doris Dragović u Bosni i Hercegovini: „Prezadovoljni smo postignutim, Hercegovina je pokazala koliko voli Doris. Mostar dugo nije imao ovakav koncert, a Kantarevac nikada nije bio ovako pun. Sljedeće godine nastavljamo s novim koncertnim terminima s Doris u Bosni i Hercegovini“, zaključio je Glibo.