Naslovnica Lifestyle Zimska iznenađenja u Importanne centru & Mirisni Winter Lounge by Orbico

Zimska iznenađenja u Importanne centru & Mirisni Winter Lounge by Orbico

Januar može da počne sa nama jer zimska iznenađenja vas očekuju u Importanne centru! Za početak zime pozivamo vas da posjetite naš Mirisni Winter Lounge by Orbico ispred Importanne centra i doživite pravu zimsku čaroliju u našim kupolama. Svi posjetioci će imati priliku da popiju piće, slušaju sami svoju muziku, druže se, organizuju neki poslovni ili društveni događaj u naredna tri mjeseca.

Na platou je postavljeno 15 kupola a svaka od njih imaju svoju priču i drugačiji ambijent kao i najsavremenije Veito grijalice koje će vam omogućiti da u toploj i udobnoj atmosferi doživite sve čari zimske idile. Stoga vas pozivamo da nas posjetite, odaberete vašu omiljenu kupolu, odaberete svoj žanr muzike koji želite slušati i ove zime prepustite se zimskim čarima i idilama na način koji se sviđa samo vama! Više informacija o samim kupolama i mogućnostima koje nude uskoro će biti dostupno na instagram profilu Winter Lounge i kupole.ba. Za sve ugostiteljske usluge pobrinut će se Marcafee d.o.o.!

A da zima zna da iznenadi tu su i jedinstveni popusti naših zakupaca stoga ne propustite 14.01.2022 godine Zimski petak u Cosmetic Marketima gdje vas čekaju popusti i do 50%.

Našoj bogatoj porodici jedinstvenih brendova Importanne centra pridružio se i lanac francuskih pekara Bonjur Artisan Food na etaži +1/Mezanin stoga požurite da ih posjetite jer jedino što vam ova divna pekara može ponuditi jeste svijet najboljih kroasana, francuskih peciva, preukusnih salata, sendviča, zdravih kolača i svježe cijeđenih sokova!

Da ovaj put Zimska iznenađenja duže traju Importanne šoping centar s ponosom najavljuje dolazak novog brenda koji će biti vaša vodilja za putovanja… o čemu se zapravo radi otkrit ćemo vam uskoro a do tada od 17 do 31.01.2022 godine požurite u KARE na njihov jedinstveni Winter sale! U Frizerland-u potražite posebne ponude i akcije a u prodavnici Penti BiH nove praznične kolekcije. Samo u Carpisa & Carpisa Go prodavnicama čekat će vas nezaboravni popusti do 50%  a u Fiona butiku zimski noviteti za sve poslovne žene. U Lindex ,Ulla Popken, Tiffany, Blukids prodavnicama čeka vas veoma bogata ponuda novih zimskih kolekcija. U 5th Avenue Multibrand concept store-u možete pronaći veoma bogatu ponudu italijanske modne obuće modne kuće Federica Lancioni a koje su izrađene od 100% kože, stoga posjetite njihov store na +1/Mezanin Importanne centra. Inoma concept store vas ni ovog puta neće ostavit bez zimskih iznenađenja!

Parketi Unipan za svaku sezonu pripremaju posebne akcije, a La donna & Alex Max Gerry Weber za Vas je pripremila nevjerovatne nove kolekcije kao I dosta bogatiji asortiman. Ne propustite i posebne ponude kao i nove kolekcije u vašem i našem “Cesars Importanne”, “Margo”, Hello Baby”, Vicko BH, Inn Sport, Watch Line, Top Shop, Muscle Freak, Apoteke Sarajevo i Juice & Smoothies.

Sve drage dame koje su u stalnoj potrazi za savršenom frizurom i ovog puta čeka profesionalni tim u frizerskim salonima KS. Kako bi vaša ljepota bila potpuna, ne zaboravite usluge našeg kozmetičkog salona “Selawy”, a za one koji žele mrvicu sunca više, tu su usluge Sunlight Beauty Studija na +1/Mezanin! Ukoliko ste u kupovinu krenuli sa svojim mališanima, ne morate brinuti gdje ih ostaviti, jer u našoj gaming areni Friendly Fire vaši tinejdžeri mogu igrati omiljenu igricu.

Svakog dana čeka vas i veoma bogata ponuda naših ugostitelja: Restoran “The Place”, “Milkman House”, “Marcaffe”, “Coffee 04” i “Caffe Ambienta”. Uz sve navedeno u garaži Importanne centra na etaži -3 svake subote Autopraonica Autoputzzer Inn za vaše ljubimce na četiri točka ima promo cijene pranja automobila.

Krizni štab Ministarstva zdravstva Kantona Sarajevo nastavlja akciju “Vakcinacija prema građanima”. Nakon mnogo zahtjeva građana, Krizni štab Kantona Sarajevo odlučio je da i ovog vikenda, 15. i 16. januara, punkt za vakcinaciju opet bude postavljen u Importanne Shopping Centru.

Vakcinacija će trajati od 10:00 do 15:00 sati, a na raspolaganju su Pfizer i Sinopharm vakcine.

Građani će na ovom punktu moći primiti prvu, drugu ili treću dozu vakcine po izboru. Importanne Centar je svim vakcinisanim građanima obezbijedio besplatan parking i osvježenje.

Vaš Importanne centar – centar modernog življenja!