Naslovnica Lifestyle Virtualna čajanka “Što se čita?” – regionalni susret knjiških blogera

Virtualna čajanka “Što se čita?” – regionalni susret knjiških blogera

FlixBus u suradnji s Alis Marić, autoricom bloga Čitaj knjigu koji prati više od pola milijuna ljudi iz cijele regije već nekolika godina razvija projekt Putuj & čitaj spajajući dobre knjige i putovanja. U dvije godine koliko traje ova inicijativa, organizirali smo Lov na čarobne knjige u autobusima, putovanja na poznate knjiške lokacije u Veneciji i Ljubljani, druženja s knjiškim blogericama te brojna darivanja u suradnji s našim knjižarama partnerima diljem Hrvatske i regije. I ove jeseni priča našeg projekta Putuj i čitaj je dobila uzbudljiv nastavak kojeg ćemo ponovno moći kreirati zajedno.

Virtualna čajanka – “Što se čita?

Pozivamo Vas da nam se sutra, 18. studenog u 18 sati, uživo putem FlixBus Facebook stranice, pridružite na našoj prvoj ”.

Uz Alis Marić, Virtualnoj čajanci pridružit će se još četiri strastvene obožavateljice lijepe književnosti.

Iz Sarajeva će se javiti Ena Hasečić, autorica bloga Ena u zemlji knjiga; iz Slovenije uključit će se Alenka Štrukelj koja već niz godina uspješno vodi blog Literarna lekarna; iz Novog Sada virtualno će doputovati Tatjana Ivanov Kožul koja stoji iza bloga Tatjanin svet knjiga dok će se iz Splita, ovom knjiškom susretu pridružiti dugogodišnja novinarka Slobodne Dalmacije i autorica zbirke poezije „Jesmo li sami?“ Lenka GospodnetićTema prve Virtualne čajanke je knjiga Američka prašina autorice Jeanine Cummins. Uz šalicu toplog čaja saznajte zašto se ova knjiga čita u jednom dahu i provedite poslijepodne uz zanimljive i inspirativne knjiške blogerice koje su svoju ljubav prema knjigama pretvorile u životni poziv.