Naslovnica Preporučujemo Uz “Stol za 4” naučite da kuhate i osvojite 10.000 KM

Uz “Stol za 4” naučite da kuhate i osvojite 10.000 KM

Kuharski TV show najmasovniji je oblik promocije gastronomije…

Ovaj televizijski format omiljen je kod pripadnica ljepšeg spola, jer on im često nudi rješenje oko izbora jela za ručak ili večeru, ali i mogućnost da saznaju male tajne koje specijalitete čine ukusnijim.

U našoj zemlji najgledaniji kuharski show već godinama je „Stol za 4“.

Ova odlična i jedinstvena emisija u februaru započinje svoju 17. sezonu i to u standardnom terminu od ponedjeljka do četvrtka u 17.55 sati.

Ekipa OBN-ove emisije “Stol za 4” predvođena urednicom i voditeljicom Elvisom Muratović, priprema novitete i iznenađenja.

“Stol za 4” poznat je po toploj atmosferi i domaćinskom ambijentu u kojem se i ljudi iz naše svakodnevice mnogo lakše odvaže na kuharsku avanturu pred TV kamerama.

– „Stol za 4“ daje priliku gledateljima da pokažu koliko su vješti u kuhinji, ali i u dekoriranju stola i ostalim sitnicama koje ručak ili večeru čine nezaboravnim. Bosanci i Hercegovci u ovom zanimljivom kuharskom showu mogu zasjati kao zvijezda gastro scene i osvojiti vrijedne nagrade. Nova sezona „Stola za 4“ će se razlikovati od prethodne po tome što će pobjednici sedmičnog takmičenja prolaziti u polufinale. Pobjednici polufinala osvajaju novčanu nagradu u iznosu od 2.000 KM, a pobjednik finalne večeri nagradu u ukupnoj vrijednosti od 10.000 KM – otkriva voditeljica Elvisa Muratović koja dodaje da se svi koji žele biti dio najgledanijeg TV showa mogu prijaviti za učešće slanjem SMS poruke ili pozivom na broj 063 386 962, te na e-mail [email protected].