Naslovnica Dobre priče Uručeni ključevi bezvremenskog “Fiće” u sklopu projekta “Moji brendovi, naše vrijednosti”

Uručeni ključevi bezvremenskog “Fiće” u sklopu projekta “Moji brendovi, naše vrijednosti”

– Najljepši poklon za punoljetstvo –

U Mercator centru Ložionička i Mercator centru Borik,  uručeni su ključevi vrijednih automobila najsretnijim dobitnicima nagradne igre “Moji brendovi, naše vrijednosti”. Ključeve legendarnog Fiata 500 Hybrid su dobili Salem Ikanović iz Sarajeva i Jadranka Pejaković iz Banja Luke.

Kažu da je osamnaesti rođendan jedan od najvažnijih u našim životima, jer na taj dan ulazimo u svijet odraslih. Dugo smo razmišljali o tome šta da našem sinu poklonimo za taj poseban dan. A ni u najoptimističnijim snovima nismo mogli sanjati da će dobiti ovako lijep, skupocjen i kvalitetan poklon. Presretan sam što sam upravo ja dobitnik ove divne nagrade, jer smo sada u mogućnosti da našem sinu koji je prije par dana ušao u svijet odraslih, poklonimo ovaj savršeni automobil. – izjavio je Salem Ikanović iz Sarajeva.

Veliko hvala Mercatoru na ovako lijepoj nagradi. Redovno kupujem u našem Mercator centru Borik i igram skoro sve nagradne igre. Ovo je najljepši poklon koji sam mogla očekivati i sigurna sam da će dobro popuniti naš kućni budžet. – izjavila je Jadranka Pejaković, sretna dobitnica iz Banja Luke

Kroz svoje poslovanje, Mercator uvijek donosi novitete na tržište u skladu sa svjetskim trendovima. Tako smo i kroz osmi val naše aktivnosti Moji brendovi, koju radimo već treću godinu za redom u saradnji sa našim partnerima, nastavili u istom smjeru i odlučili da upravo nagrada za naše vjerne kupce, bude  fenomenalni automobil velikog karaktera bezvremenski „Fićo“. Ovaj put  u najmodernijoj eko varijanti Fiat 500 Hybrid. Naš cilj je da naši kupci uvijek osjete benefit lojalnosti prema našem brendu, i kada su oni sretni i zadovoljni, znamo da nam je cilj ispunjen. Ovog puta naša sreća je još veća, što će upravo naš poklon obradovati jednog mladića koji je prije par dana postao punoljetan i ušao u svijet odraslih, u kojem ga čekaju razni izazovi, ali i lijepa iznenađenja kao što je ovaj put ovaj prekrasni automobil. Hvala našim partnerima i kupcima na podršci i prilici da zajedno dajemo nove vrijednosti na bh. tržištu. – izjavio je Ahmet Koštreba, direktor društva Mercator BH.

Budite i vi dio velike Mercator porodice i uživajte u kupovini, raznim promocijama i učestvujte u Nagradnim igrama našeg Mercatora. Jer, nikad se ne zna kada može sreća pokucati i na vaša vrata.