Naslovnica Preporučujemo Udruženje “Dlan” organizuje humanitarni koncert za djecu sa poteškoćama u razvoju

Udruženje “Dlan” organizuje humanitarni koncert za djecu sa poteškoćama u razvoju

Udruženje „Dlan“ organizator je humanitarnog koncerta koji će se održati 25.3.2022. godine u prostorijama restorana Tapas – Staro pozorište s početkom od 20:00 sati.

Cijenjene goste i prijatelje Udruženja „Dlan“ zabavljat će Mirza Šut.

Pored muzičkog programa, planirana je i tombola sa bogatim nagradama za sve posjetioce događaja. Cijena ulaznice iznosi 10 KM, a iste se mogu kupiti u restoranu Tapas od 17.03.2022.  Sav prihod ostvaren od koncerta planiran je za rad Udruženja i Servis centra „Dlan“.

Cilj humanitarnog koncerta jeste prikupljanje novčanih sredstava kako bi Udruženje moglo nastaviti sa svojim radom i pružati kontinuiranu pomoć i podršku našim korisnicima kojih je trenutno 170.

Udruženje „Dlan“ bavi se pružanjem stručne pomoći djeci i osobama sa teškoćama u razvoju, kao i osnaživanju porodica. Sve usluge koje koriste naši korisnici su za njih potpuno besplatne. Posebno smo ponosni na činjenicu da takvih, besplatnih usluga u prosjeku imamo 700 na mjesečnom nivou. Udruženje djeluje na području ZDK dugi niz godina.

Nadamo se da ćete i sada kao i uvijek do sada ispratiti i ovaj događaj, te tako dati svoj doprinos našem radu i njegovoj boljoj vidljivosti i prepoznatljivosti.