Naslovnica Preporučujemo Super Sale čeka vas u Importanne centru i potpuno novi ugostiteljski koncept...

Super Sale čeka vas u Importanne centru i potpuno novi ugostiteljski koncept pod nazivom Burgerija by Milkman

Oduvijek ste željeli mjesto na kojem ćete moći uživati u hrani ali i shopingu? Importanne centar osluškuje potrebe svojih posjetilaca isa velikom radošću vas poziva da posjetite potpuno novi koncept ugostiteljskog objekta pod nazivom Burgerija by Milkman.

Sa namjerom da naprave najbolje gurmanske burgere u BiH svima nama dobro poznati restoran Milkman pokrenuo je i jedan potpuno novi koncept, “BURGERIJA by MILKMAN”. PREMIUM meso koje se koristi za izradu burgera  pažljivo je birano dio po dio. Tako odabrano meso pretvaraju u super ukusne burgere koji ne sadrže nikakve aditive, nikakva hemijska sredstva ili bilo kakve druge dodatke. Sadrže samo prirodne začine, a pečeni su u Rational pečima Oil Free metodom. Peciva koja se koriste  za burgere su home made proizvod i pravljena su po posebnoj recepturi. U zavisnosti od toga koliko ste gladni ili raspoloženi da jedete imate opciju i da birate veličinu burgera kao i priloga, a koja nije istaknuta u meniju. Najveću Burgeriju sa preko 120 sjedećih mjesta posjetite  u Importanne centru na +1/Mezanin a više informacija  možete pogledati na www.burgerija.ba.

U vašem omiljenom shoping centru navikli ste i na odlična sniženja tako da smo i ovog  Februara pripremili Super Sale koji nosi i popuste do 50% OFF kao i mnoge druge ponude naših brendova. Posebno sniženje vas čeka u Carpisa & Carpisa GO prodavnicama gdje možete pronaći i dodatne popuste na kupovinu drugog artikla.

Importanne šoping centar s ponosom najavljuje dolazak novog brenda za cijelu porodicu a o čemu se zapravo radi otkrit ćemo vam uskoro a do tada ne propustite da posjetite: salon namještaja KARE i opremite svoj dom po najvišim standardima, u Frizerland-u potražite posebne ponude i akcije, ali nemojte propustiti ni nove kolekcijekoje je za vas pripremioPenti BiH.

Dodajte malo boje i u svoj ormar. Pronađite pravu boju i spremni dočekajte proljeće sa perfektnim komadima odjeće izLindex-a ,Ulla Popken, Tiffany, teBlukidsprodavnice. U 5th Avenue Multibrand concept store-u možete pronaći veoma bogatu ponudui talijanske obuće modne kuće Federica Lancioni a koje su izrađene od 100% kože, stoga posjetite njihov store na +1/Mezanin Importanne centra. Upotpunite svoj stil i sa odličnom ponudom koja vas očekuje u Inoma concept store-u.

Parketi Unipan za svaku sezonu pripremaju posebne akcije, a La donna & Alex Max Gerry Weber za Vas je pripremila i nevjerovatne nove kolekcije kao i dosta bogatiji asortiman. Nepropustite i posebne ponude kao i nove kolekcije u vašem i našem “Cesars Importanne”, “Margo”, Hello Baby”, Vicko BH, Inn Sport, Watch Line, Top Shop, Muscle Freak, Apoteke Sarajevo i Juice & Smoothies.

Za svako dobro jutro, ali i dan uživajte u svijetu najboljih kroasana, francuskih peciva, preukusnih salata, sendviča, zdravih kolača i svježe cijeđenih sokova koje za vas svakog dana priprema Bonjur Artisan Food na etaži +1/Mezanin.

Kako bi vaša ljepota bila potpuna, ne zaboravite usluge našeg kozmetičkog salona “Selawy”, a za one koji žele mrvicu sunca više,tu su usluge Sunlight Beauty Studija!

Trebate i brzo feniranje? Ne brinite, profesionalni tim u salonima KS će brzo i efikasno odraditi svojposao, dok vaš mališan odigra svoju omiljenu igricu u Friendly Fire gaming areni, a ostatak vaše porodice može uživati u bogatoj ponudi naših ugostiteljskih objekata: Restoran “The Place”, “Coffee 04” i “Caffe Ambienta”.

Pitate se gdje provesti Dan zaljubljenih a da to bude nešto novo i drugačije. Ne razmišljajte više, jer pobrinuli smo se i za to. Na platou ispred Importanne centra je postavljeno 15 kupola a svaka od njih imaju svoju priču i drugačiji ambijent kao i najsavremenije Veito grijalice koje će vam omogućiti da u toploj i udobnoj atmosferi doživite sve čari zimske idile i 14.-tog februara. Posjetite, odaberite vašu omiljenu kupolu, odaberite svoj žanr muzike i uživajte u danu samo za vas dvoje.Usput, ukoliko se niste odlučili šta pokloniti voljenoj osobi, sigurni smo da ćete u Cm – cosmetics marketu pronaći idealan poklon. Za sve ugostiteljske usluge pobrinut će se Marcafee d.o.o.!

Uz sve navedeno u garaži Importanne centra na etaži -3 svake subote Autopraonica Autoputzzer Inn za vaše ljubimce na četiri točka ima promo cijene pranja automobila.

Vaš Importanne centar – centar modernog življenja!