Naslovnica Zdravlje Studentsko zdravlje: Prijavite se na webinar pod nazivom “Razgovor sa psihologom”

Studentsko zdravlje: Prijavite se na webinar pod nazivom “Razgovor sa psihologom”

Agencija Kreni.ba organizuje webinar pod nazivom “Razgovor sa psihologom” na temu anksioznosti prouzrokovanom posljedicama pandemije COVID-19 i načina na koje se možemo nositi sa njom te raditi na svom profesionalnom i ličnom samorazvoju.

Webinar je zakazan za 10.4.2021. godine u 11 sati ujutro i potpuno je besplatan uz obaveznu prethodnu registraciju. Webinar će se održati putem platforme Zoom te svi registrovani učesnici trebaju imati Zoom profil kako bi uspješno prisustvovali događaju. Agencija će vas kontaktirati prije samog događaja putem e-maila [email protected] u kojem će se nalaziti uputstva za pristup webinaru.

Događaj će biti sniman i naknadno iskorišten za sadržaj na društvenim mrežama Kreni.ba, no svi učesnici će ostati anonimni tokom poziva osim članova tima Kreni.ba i govornika. Imati ćete mogućnost nakon kratkog predavanja govornika da postavljate pitanja tokom Q&A sesije, navode organizatori.

Organizatori mole sve zainteresovane za webinar da unesu tražene podatke i na taj način se registruju za događaj. Broj učesnika je ograničen.

Prijaviti se možete na linku.