Naslovnica Preporučujemo Spektakl na Grbavici „Gospodin u humanoj misiji”

Spektakl na Grbavici „Gospodin u humanoj misiji”

Povodom obilježavanja 100 godina FK Željezničar, u nedjelju 10. oktobra 2021. u večernjim satima, na stadionu Grbavica u Sarajevu, održaće se revijalna fudbalska utakmica između 100 dječaka iz sarajevskih škola fudbala i 11 prvotimaca FK Željezničara.

Prihod od ulaznica, kao i prihod od sponzora događaja biće uplaćen u Pomozi.ba fond za liječenja građana i građanki Bosne i Hercegovine u našoj zemlji ili u inostranstvu.

 Ulaznicu ili više njih možete kupiti preko www.kupikartu.ba, a dva dana prije održavanja utakmice i u fan shopu FK Željezničar, te direktno u Udruženju Pomozi.ba, na Čengić Vili, ulica Dr. Fetaha Bećirbegovića br. 8. Cijena ulaznice je 5 KM.

Ovim putem iz Udruženja Pomozi.ba pozivaju sve društveno odgovorna kompanije i pojedince da se priključe ovom humanitarno-sportskom događaju.

Svoj doprinos ovoj akciji mogu dati i srednjoškolci iz Kantona Sarajevo. Prijave su otvorene na trebalsta.ba platformi namijenjenoj srednjoškolkama i srednjoškolcima iz Kantona Sarajevo koji žele volontirati i pružiti pomoć.

Ostali građani koji žele volontirati na ovom događaju, mogu se javiti putem društvenih mreža Udruženja Pomozi.ba na Facebooku ili Instagramu.

Za one koji žele da izvrše donaciju, bez obzira na iznos ili kupovinu karata, uplate iz BiH su moguće na sljedeći broj žiro računa:

Intesa Sanpaolo Banka BiH

154-180-20085330-48

Primalac: Udruženje “Pomozi.ba”, Dr. Fetaha Bećirbegovića br. 8, 71000 Sarajevo

Svrha: Donacija “100 godina Gospodina”