Naslovnica Preporučujemo Raspust u Mozgaonici

Raspust u Mozgaonici

Kreativna ekipa Mozgaonice je pripremila raznovrstan program za djecu: društvene igre, igre na otvorenom, istraživanja, izazovi, šetnje, posjete, kreativne i muzičke radionice i još mnogo zanimljivih aktivnosti koje će uljepšati dane raspusta.

Edukativni centar Mozgaonica je mjesto gdje će Vaše dijete razviti vještine za rješavanje problema, mjesto koje podstiče donošenje odluka, motiviše kritičko razmišljanje, favoruzije timski rad, jača samopouzdanje i razvija prezentacijske vještine.

Cjelodnevni boravak u Mozgaonici nudi djeci osjećaj topline, porodičnog ambijenta jer nam je prioritet razvijati drugarstvo, osjećaj pripadnosti, poštovanje sebe i drugih.

Naš slogan je :”Gradi sebe, upotpuni drugog, sklopi prijateljstva.”

4 dnevna izbalansirana obroka ( doručak, ručak i dvije užine) obezbjedili smo u saradnji sa vrlo priznatom kompaijom MBA doo ( Slatko i slano) koji sa posebnom pažnjom pripremaju zdrave obroke za naše mališane.

Edukacijski program Think and solve, jedinstven na BH tržištu uz stručno vodstvo certifikovanih edukatora koristeći drvene didaktičke igračke kod djece razvija životne vještine poput sampouzdanja, samostalnosti, logičkog razmišljanja, kritičkog mišljenja, donošenja odluka te timskog rada.

Engleski jezik jedan put sedmično obavezan je za sve naše polaznike što uz profesoricu Merimu predstavlja pravo zadovoljstvo.

Art i kreativne radionice kod djece razvijaju osjećaj za estetiku, podstiču maštovitost i pomažu razvoju fine motorike.

Bez televizora, uz biblioteku knjiga, slikovnica i drvenih edukativnih igračaka dječija mašta i kreativnost nalaze primarno mjesto u našim slobodnim i usmjerenim aktivnostima.

Pristup internetu dostupan je za izbor pjesmica koje svakodnevno slušamo razvijajući muzičke, ritmičke i plesne afinitete i vještine. U prostoru veličine preko 100 kvadrata opremljenom da zadovolji sve potrebe naših polaznika sportski kutak sa zidom za penjanje i ripstolom posebno je privlačan i u svakodnevnoj je upotrebi.

Dva velika igrališta u neposrednoj blizini Mozgaonice naša su svakodnevna destinacija kada god to vremenski uslovi dozvoljavaju.

U radnom vremenu od 7:30 do 17:30h dijete može boraviti u cjelodnevnom ili poludnevnom boravku.

Za više djece iz porodice imamo popust. Budite slobodni da zakažete termin, posjetite nas i dobijete više informacija o našem edukativnom centru.