Naslovnica Zdravlje Q&A i degustacija novih Biona proizvoda

Q&A i degustacija novih Biona proizvoda

Povodom Svjetskog dana hrane Q&A sesija uz degustaciju novih proizvoda održat će se danas u periodu od 18-21h. u prostorijama Biona.

Biona & Beyond je osnovana 2005. godine kao d.o.o. sa ciljem da tržištu BiH ponudi asortiman zdrave, wellness i organske hrane. Sazrijevanjem tržišta i nas samih, rezultiralo je stvaranjem vlastitog branda i pokretanjem proizvodnje. Ponosni smo što smo jedini u državi pokrenuli proizvodnju sojinog mlijeka i ostalih proizvoda na bazi soje. BIONA brand bilježi stalnu ekspanziju i nalazi svoje mjesto u velikim trgovačkim lancima ( Konzum, DM drogeire markt, Tropic maloprodaje, Amko Komerc, ROBOT Komerc te mnogi drugi).

U pripremi imamo nekoliko novih proizvoda za koje želimo čuti vaše mišljenje. U biti, to su zdravije varijante “normalnih” proizvoda koji se nalaze na tržištu. Jedan od tih proizvoda je i jogurt ali bez životinjskih sastojaka. Pitate se kako? Eto zato se i zove Q&A sesija

Ovom prilikom ćete imati mogućnost probati ove naše nove proizvode u nastanku i dati svoje mišljenje koje će pomoći u razvoju samih proizvoda. Sada, čini se više nego ikada, trebamo obratiti pažnju na hranu i ono što unosimo u sebe. Zdravlje kao prioritet se nameće s razlogom, jer biti zdrav znači i drugima biti u mogućnosti pomoći.

  • obavezno je pridržavati se preporučenih mjera za suzbijanje pandemije (maske, distanca i ograničen broj osoba u prostoru) i u skladu s njima mi ćemo održati ovaj događaj.
  • Za više informacija posjetite link.