Naslovnica Noviteti Prijavi se na radionicu i saznaj kako prepoznati manipulatore!

Prijavi se na radionicu i saznaj kako prepoznati manipulatore!

Radionica: Kako prepoznati manipulaciju

Interesuje te kako poboljšati sebe i društvo? STaR projekat organizuje dvije radionice koje će ti pomoći da bolje razumiješ društvo naše države, ono najbolje, kao i ono najlošije u njemu, te kako pomoći da zajedno doprinesemo boljitku našeg mentaliteta. Bez obzira na to da li više voliš slušati, gledati, ili pričati, možeš pronaći jednu radionicu za sebe. Interaktivnu diskusiju ili mirno gledanje poučnog filma

Nevladina organizacija Mali Koraci u okviru projekta STaR (Societal Transformation and Reconciliation) u kooperaciji sa CIM, YIHR, Proni i Karuna Centrom, podržani od strane USAID – a, organizuju online okrugle stolove, pod nazivom:

“Kako prepoznati manipulatore?” Ovaj interaktivni susret na relaksiran način obrađivaće temu svega što manipuliše današnjeg bosanskog građanina/ku, u skladu sa “našim” mentalitetom. Šta to znači manipulacija? Kako se izvodi? Kako se u našoj državi manipuliše ljudima? Kako prepoznati manipulaciju, te kako je zaustaviti? Odgovore na ova pitanja nađite sa nama.

Ako Vas interesuje više o ovoj temi, ili želite da doprinesete diskusiji i zaključcima, prijavite se na email: [email protected].

Termini održavanja su: 24.04.2020. u 15 sati, te 30.04.2020. u 15 sati.