Naslovnica Preporučujemo Predstavljen bogat program Live Stage muzičkog festivala na Bjelašnici

Predstavljen bogat program Live Stage muzičkog festivala na Bjelašnici

Turistička zajednica Kantona Sarajevo i Stage Production predstavili su nadolazeći Live Stage Music Festival, koji će na Bjelašnici publici ponuditi besplatne koncerte velikih regionalnih muzičkih zvijezda. Festival počinje ove subote koncertima Crvene jabuke, kao i grupa Regina, Karne i MA6. Već u nedjelju, publika će imati priliku uživati u muzici grupa Letu štuke, Konvoj i Moca i Biznismeni, a kao specijalni gosti nastupit će Kiki Lesandrić i Piloti. Naredni vikendi rezervisani su za nastupe Zabranjenog pušenja, mladih muzičkih nada Srklet i Srce, a za dobru zabavu pobrinut će se i Bonjasky, Rajot, Core, Calkins, Luka Cikić, Arcade, Coem, 20DD, DJ Patrick, G. Edd, Adnoir i Storm.

“Ove godine Turistička zajednica KS po prvi put kreirala je izuzetno bogat kalendar dešavanja, kako u gradu, tako i na olimpijskim planinama. Brojne zabavne, muzičke i sportske  manifestacije koje će se održavati tokom cijele zime, produžit će trajanje zimske turističke sezone i osigurati kvalitetne sadržaje za sve generacije”, izjavio je Kenan Magoda, predsjedavajući Povjerenstva Turističke zajednice KS, naglasivši da danas predstavljamo dio muzičkih događaja koji će pozicionirati Bjelašnicu kao izuzetno poželjnu turističku deetinaciju.

Najveći broj dešavanja tokom zime planiran je upravo na Bjelašnici, koja pripada općini Trnovo, te je općinski načelnik Ibro Berilo izrazio zadovoljstvo i podršku svim projektima koje realiziraju Turistička zajednica KS, Vlada KS i KJP ZOI’84.

Adnan Mundžić, direktor Stage Productiona, pozvao je ljubitelje dobre muzike da budu dio Live Stage muzičkog festivala. Ulaz je slobodan već od 11:00 uz poštivanje epidemioloških mjera i preporuka na otvorenom.