Naslovnica Lifestyle PREDSTAVA “Kakva ti je žena, takav ti je život”

PREDSTAVA “Kakva ti je žena, takav ti je život”

Za njega kažu da je najbolji lijek i najbolje sredstvo protiv problema u životu. Besplatan je, dostupan svima, uvijek i svugdje. Smijeh ne smije da bude samo odraz raspoloženja nego visoko djelotvoran lijek i sredstvo za ostvarenje vlastite sreće i uspjeha. Jer mi se ne smijemo jer smo sretni, mi smo sretni jer se smijemo.

Dani smijeha “Smijeh je lijek“, u organizaciji JU CKM, jesu dani u kojima želimo našim sugrađanima podariti osmijeh na lica, koji nam je tako potreban u našoj svakodnevnici. Dane smijeha otvaramo u ponedjeljak 20. decembra, autorskom predstavom neponovljivog Dragana Marinkovića Mace “Kakva ti je žena, takav ti je život”.

Publika diljem regije uvjerila se u Marinkovićev komičan pristup iznošenja priče o muško-ženskim odnosima i surovoj svakodnevnici s poučnom porukom o tome kako je ljubav ipak smisao života. Na sebi svojstven način, Dragan Marinković svojoj publici približava priču o čovjeku koji se nakon razvoda zaputi u kafić i počne preispitivati svoj život. Maca kroz predstavu publici otkriva kako zapravo treba izgledati dobar i uspješan brak: “Ljubav nije posjedovanje, ljubav je uvažavanje. Mnogi pokušavaju da igraju na blef, no to ne uspijeva. Sloboda je jedna od najljepših vrijednosti. Većina žena očekuje da se njihov muž promijeni, ali muškarac kada uđe u brak očekuje da se njegova žena nikada ne promijeni. Mi smo na malo banalan način pokazali kako brak zapravo izgleda”, otkrio je glumac.

Dani smijeha organiziraju se pod pokroviteljstvom Općine Centar Sarajevo, i uz podršku naših donatora, sponzora i prijatelja.Zbog izuzetno ograničenog broja mjesta, poštujući epidemiološke mjere, ovoga puta nećemo raditi rezervacije putem naše web stranice, i ulaznice po cijeni od 20 KM, mogu se nabaviti na blagajni CKM, radnim danima od 10-12 i od 16-20 sati, kao i dva sata pred predstavu. Nadamo se da će naša vjerna publika imati razumijevanja.