Naslovnica Istaknuto Praznična čarolija u Importanne centru

Praznična čarolija u Importanne centru

Novi brendovi i praznične ponude: ovog decembra u Importanne šoping centru očekuje vas prava praznična čarolija! U periodu od 01.12. do 31.12.2021. godine Importanne šoping centar pripremio je mnoge novitete kao i mnogobrojna iznenađenja za druženja tokom zimskog perioda.

Od 02.12.2021 godine bogatoj porodici raznih brendova Importanne centra pridružio se i lanac francuskih pekara Bonjur Artisan Food na etaži +1/Mezanin stoga požurite da ih posjetite jer  što vam ova divna pekara može ponuditi jeste svijet najboljih kroasana, francuskih peciva, preukusnih salata, sendviča, zdravih kolača i svježe cijeđenih sokova!

»Kvalitet, okus i najviše standarde u proizvodnji hrane najozbiljnije shvatamo. Zato smo u sklopu Bonjour Artisan Food tima okupili vrhunske nutricioniste, pekare, kuhare i slastičare koji će vas svakodnevno ostavljati bez daha svojim specijalitetima, a u proizvodnji, koju po HACCP principima poslovanja kontroliše neovisni laboratorij, koristimo samo najsvježije i najkvalitetnije prirodne sastojke probranih proizvođača i distributera« navode iz Bonjur Artisan Food-a!

Pored novih brendova Importanne šoping centar u suradnji sa Kriznim štabom Ministarstva zdravstva KS ponovo organizira akciju “Vakcinacija prema građanima”.

Ovog vikenda, 04. i 05. decembra svim posjetiteljima centra će bit omogućena vakcinacija sa dostupnim vakcinama: Moderna, Pfizer i Sinopharm. Vakcinacija će trajati od 10:00 do 15:00 sati, a svima onima koji pristupe vakcinaciji, Importanne Shopping Centar je omogućio besplatan parking i osvježenje.

Uskoro još mnogo noviteta vas čeka u Importanne šoping centru al prije toga ne zaboravite da  u Frizerland-u potražite posebne ponude i akcije kao i u Penti BiH prodavnicama. Samo u Carpisa & Carpisa Go prodavnicama možete pronaći nove kolekcije i posebne praznične popuste. U Lindex ,Ulla Popken, Tiffany, Blukids prodavnicama čeka vas veoma bogata ponuda novih zimskih kolekcija. U 5th Avenue Multibrand concept store-u možete pronaći veoma bogatu ponudu italijanske modne obuće modne kuće Federica Lancioni a koje su izrađene od 100% kože, stoga posjetite njihov store na +1/Mezanin Importanne centra. Inoma concept store vas ni ovog puta neće ostavit bez iznenađenja jer ne zaboravite da svakog 09. u mjesecu skupljate duple bodove na Inoma Loyalty karticama.

Parketi Unipan za svaku sezonu pripremaju posebne akcije, a La donna & Alex Max Gerry Weber za Vas je pripremila nevjerovatne nove kolekcije kao i dosta bogatiji asortiman. FIONA – butik za poslovnu modernu ženu vas čeka sa popustom od 30% na cjelokupan asortiman. Ne propustite i posebne ponude kao i nove kolekcije u vašem i našem “Cesars Importanne”, “Margo”, Hello Baby”, Kare Sarajevo, Vicko BH, Inn Sport, Watch Line, Top Shop, Muscle Freak, CM Cosmetic Market, Apoteke Sarajevo i Juice & Smoothies.

Sve drage dame koje su u stalnoj potrazi za savršenom frizurom i ovog puta čeka profesionalni tim u frizerskim salonima KS. Kako bi vaša ljepota bila potpuna, ne zaboravite usluge našeg kozmetičkog salona “Selawy”, a za one koji žele mrvicu sunca više, tu su usluge Sunlight Beauty Studija na +1/Mezanin! Ukoliko ste u kupovinu krenuli sa svojim mališanima, ne morate brinuti gdje ih ostaviti, jer u našoj gaming areni Friendly Fire vaši tinejdžeri mogu igrati omiljenu igricu.

Svakog dana čeka vas i veoma bogata ponuda naših ugostitelja: Restoran “The Place”, “Milkman House”, “Marcaffe”, “Coffee 04” i “Caffe Ambienta”. Uz sve navedeno u garaži Importanne centra na etaži -3 svake subote Autopraonica Autoputzzer Inn za vaše ljubimce na četiri točka ima promo cijene pranja automobila.

Vaš Importanne centar – centar modernog življenja!