Naslovnica Posao Poziv za preduzetnike sa područja Kantona Sarajevo

Poziv za preduzetnike sa područja Kantona Sarajevo

Projekat „Boljom upravom do bržeg ekonomskog rasta (EGG)“ objavljuje: POZIV ZA PREDUZETNIKE SA PODRUČJA KANTONA SARAJEVO ZA UČEŠĆE U RADIONICAMA ZA UNAPREĐENJE POSLOVANJA.

U okviru projekta „Boljom upravom do bržeg ekonomskog rasta (EGG)“ pozivaju se preduzetnici sa područja Kantona Sarajevo koji su svoje biznise registrovali u posljednje dvije godine da iskoriste priliku za učešće u tematskim radionicama “KLJUČNA GODINA, ILI DVIJE…” koje imaju za cilj podržati preduzetnike za unapređenje njihovog poslovanja, prenijeti relevantna iskustva i primjere dobre prakse u poslovanju.

Radionice su modularnog karaktera, odnosno čine 3 odvojene komponente cjeline i nije obavezno učestvovati na sve 3. Učešće u radionicama, kao i osvježenje i ručak, za polaznike obuke su besplatni.

Projekat „Boljom upravom do bržeg ekonomskog rasta (EGG)“ je finansijski podržan od Vlade Kraljevine Norveške, a implementiran od strane Razvojnog programa Ujedinjenih nacija (UNDP) u Bosni i Hercegovini.

Učešćem u ovim radionicama, poduzetnici će između ostalog dati doprinos koncipiranju budućih programa za podršku razvoju poduzetništva od strane međunarodnih donatora i domaćih institucija.

Raspored radionica je kako slijedi:


“Prodajna terapija”
Četvrtak, 16. septembar 2021. godine
15:30 – 20:00
Hotel Hollywood, Sarajevo

 “Ko će, ako ne ja?”
Petak, 17. septembar 2021. godine
15:30 – 20:00
Hotel Hollywood, Sarajevo

Radionica “Sve me pitaj, osim za finansije”
Subota, 18. Septembar
10:00 – 14:30
Hotel Hollywood, Sarajevo

Krajnji rok za prijavu je 12. septembar 2021. godine do 20:00 sati. Nakon obrade pristiglih prijava, svi podnosioci čije prijave budu prihvaćene biće obaviješteni putem e-maila.

Radionice će voditi CEFE treneri sa višegodišnjim iskustvom u poslovnom savjetovanju i podršci razvoju biznisa. Pored radionica, učesnici će imati priliku za uvezivanje i networking sa drugim startup biznisima, kao i za učešće u grupnom konsaltingu kroz koji mogu da dobiju savjete i preporuke eksperata u vezi sa konkretnim pitanjima i nedoumicama koje imaju u okviru vlastitih biznisa.

Detaljna agenda radionica je dostupna na linku CEFEBiH.