Naslovnica Preporučujemo Portal Dobar dan i “Svijet neobičnog šopinga” Pointstore vas daruju!

Portal Dobar dan i “Svijet neobičnog šopinga” Pointstore vas daruju!

Pointstore je bosanskohercegovački brend koji uspješno posluje u segmentu trgovine prehrambenih, higijenskih i kućnih potrepština  25 godina.

Pored redovne kupovine, u online shopu Pointstore.ba u sekciji “Donirajmo zajedno” kupci iz cijelog svijeta mogu donirati pakete, socijalno ugroženim kategorijama u BiH odnosno humanitarnoj organizaciji Pomozi.ba. Za svaku obavljenu kupovinu u online shopu Pointstore.ba izdvaja odredjeni iznos novca za humanitarne svrhe.

Poznati po darivanju i humanosti Bosanci i Hercegovci i naša dijaspora širom svijeta, uvijek su imali veliko srce i podžavali sve humanitarne akcije. Iskreno se nadamo se da će i ovaj put kao i svih predhodnih godina, svojim doprinosima obezbjediti pakete hrane za socijalno ugrožene kategorije u BiH.

“Najveća životna satisfakcija je kada obradujete svoju porodicu i prijatelje, i sve one kojima je naša pomoć potrebna. Naš moto je usrećiti drage osobe i biti humani. Specifični smo po tome što je na našem online shopu paketna prodaja hrane, higijenskih i kućnih potrepština. Pored redovnog šopinga omogućili smo našoj dijaspori iz cijelog svijeta da kupuju za svoju porodicu i prijatelje. Također, u našoj trajnoj sekciji “Donirajmo zajedno” svi koji žele mogu donirati pakete hrane humanitarnim organizacijama u BiH. Za svaki kupljeni paket u redovnom šopingu ili u šopingu darivanja, izdvajamo sredstva za humanitarne svrhe. Dostavu paketa vršimo na području cijele Bosne i Hercegovine, a narudžbe primamo iz cijelog svijeta.” – poručuju iz Pointstora.

Kako bismo vam dočarali kakav je osjećaj kada iznenadite i obradujete nekoga sebi dragoga portal Dobar dan i Pointstori će nekoga od vas u narednom periodu darivati slatkim poklon paketima.

Posjetite stranicu https://pointstore.ba/ iz bilo kojeg kraja svijeta i darujete pakete sebi dragim osobama ili socijalno ugroženim porodicama u BiH.

https://www.facebook.com/pointstoreba

https://www.instagram.com/pointstore.ba

U vremenu pandemije kada nam nedostaje zajedničkih trenutaka iskoristite prednost online kupovine i uživajte u “Svijetu neobičnog šopinga uz Pointstore.ba.