Naslovnica Lifestyle Philips Lumea Prestige – mala zraka svjetlosti

Philips Lumea Prestige – mala zraka svjetlosti

Svake nam se godine dolaskom zime polako prikrade i više trenutaka koje možemo posvetiti opuštanju. Sve više vremena provodimo u svojim domovima, a duge večeri rezervirane su za omiljenu dekicu, knjigu, film ili jednu od trenutnih hit serija.

Poznato je da svjetlost u naš život unosi radost i dobro raspoloženje. Iako nam priroda u ovom periodu  donosi manje sunčevih zraka, ono što nas sada može barem jednako toliko razveseliti je pametna mala zraka svjetlosti koja nam pomaže imati glatku i svilenu kožu bez neželjenih dlačica. Ona se zove Philips Lumea Prestige.

Nema boljeg vremena za započinjanje s kućnim IPL tretmanima uklanjanja dlačica s tijela, od ovog sada. Koža koja je preko ljeta potamnila, sada je opet poprimila svjetlije tonove, a vrijeme koje ionako provodimo kod kuće možemo upotrijebiti i za njegu tijela. Philips Lumea Prestige je definitivno naša mala zraka sunca koja će obasjati ovaj zimski period i zagrijati nas za ideju glatke kože.

Iako nam se to sada čini tako daleko, već za par mjeseci sijat će sjajno proljetno sunce, a s njime će doći i boravak u prirodi, izlasci na terase i uživanje u laganijim odjevnim kombinacijama, prozračnim bluzama i haljinama. Uz proljetni je styling obavezan modni dodatak lijepa i glatka koža, bez dlačica, a priprema za glatku kožu koja dugo ostaje savršeno svilenkasta na dodir počinje već sada.

Philips Lumea Prestige dlačice uklanja onako kako smo oduvijek sanjale – brzo, sigurno i bezbolno. Ovaj chic uređaj oblikovan je tako da savršeno pristaje ruci i jednostavan je za korištenje. Dolazi u profinjenim ženstvenim nijansama no neka vas to ne prevari, iza dotjerane damske vanjštine krije se moćna zraka svjetla koja uspavljuje rast dlačice.

Za lako i ugodno iskustvo korištenja potrebno je tek britvicom ukloniti dlačice s regija koje želimo tretirati, a potom će Philips Lumea Prestige odrediti ton vaše kože pomoću SmartSkin senzora i prilagoditi intenzitet tretmana. Ovaj se pametni beauty uređaj može koristiti  za noge, ruke, bikini zonu, pazuhe i lice. Prema dijelu tijela koji tretirate odaberite jedan od zaobljenih nastavaka i to je to, u tren oka spremni ste za tretman.

Naravno, svaka je koža drugačija baš kao što je i svaka od nas drugačija. Razlikujemo se po tonu kože, a i naše dlačice se razlikuju pa nam je potreban i personalizirani plan uklanjanja dlačica. Kako biste svojoj koži pružili tretmane prilagođene samo vama, a svoj život učinili jednostavnijim i bezbrižnijim, skinite LumeaIPL aplikaciju. Aplikacija će za vas voditi brigu o vremenskim razmacima između tretmana, podsjećati vas da je vrijeme za sljedeći i pobrinuti se da postignete najbolje moguće rezultate. Takvom ćete dobro tempiranom upotrebom moći bezbrižno uživati u 6 mjeseci glatke kože

Ove zime u svoj dom pustite moćnu malu zraku svjetlosti koja će biti vaš izvor sreće u hladnim zimskim danima. Rezultati koje ćete postići veselit će vas u danima punima sunca, jer vaša će koža proljeće i ljeto dočekati besprijekorno glatka. Philips Lumea Prestige uvijek je idealan poklon, bilo da želite darivati sebe ili vama drage osobe. Jedan je to od onih poklona koji se pamte i upotrebljavaju dugi niz godina.

Za više informacija posjetite web stranicu Philips Lumea Prestige.