Naslovnica Noviteti Otvara se FABRIKA COFFEE SHOP u Sarajevu

Otvara se FABRIKA COFFEE SHOP u Sarajevu

U Sarajevu novo mjesto za ljubitelje kafe!

Premium domaći brend kafe vrhunskog kvaliteta

29.05.2021. god u 12:00 h u srcu Baščaršije (Sarači 32) svoja vrata otvara FABRIKA COFFEE Sarajevo. Fabrika Coffee je novi premium domaći brend kafe vrhunskog kvaliteta, koji je kreiran s ciljem da svim pravim kafeljupcima pruži istinsko uživanje u najboljoj kafi. S posebnom pažnjom pristupamo svakom procesu proizvodnje, a ono što nas izdvaja je vrhunski kvalitet kojim smo se vodili pri kreiranju naše ponude koju čini pet jedinstvenih espresso blendova, kao i nezamjenjiva domaća kafa, koja je veoma popularna na našim prostorima.

Fabrika Coffee Sarajevo u svakom segmentu procesa proizvodnje pristupa s jednakom pažnjom i posvećenošću. Osoblje je obučeno i u toku je s najnovijim trendovima iz ove oblasti, te u proizvodnji koristi savremenu tehnologiju kojom ispituju kvalitet kafe u svim segmentima proizvodnje, od zelenog zrna, pa sve do pržene kafe u vlastitoj COFFEE laboratoriji. U Fabrika Coffe Shop-u bit će dostupan veliki broj različitih espresso kafa, domaće kafe, kafe TO GO, kao i drugih toplih napitaka poput tople čokolade i čajeva. U ponudi se nalaze i svježe hladno cijeđeni voćni sokovi, kao neophodna doza vitamina tokom cijele godine.

Cijene napitaka su prilagođene našem standardu, pa je tako kafa dostupna svima. Coffee To Go Shop nije jedini zanimljiv sadržaj koji su pripremili za sve vas. Jedan od ciljeva Fabrika Coffee Sarajevo je da bude jedan od najprepoznatljivijih brendova kafe na našim prostorima, te da kao takva bude dostupna u većini ugostiteljskih objekata, ali i da se s ljubavlju konzumira u domaćinstvima.

Stoga vas sve zajedno pozivamo na svečano otvorenje u Subotu, 29.05.2021 godine u ulici Sarači 32 u srcu Baščaršije!  Iskoristite posebnu ponudu dana jer svakog 50-og kupca kafe očekuje poklon iznenađenja sa dan otvaranja!

Vaša FABRIKA COFFEE SARAJEVO! Pratite nas na Facebooku i Instagramu