Naslovnica Noviteti OTKRIVAMO: Kako da bakterije na vašim slušalicama postanu prošlost

OTKRIVAMO: Kako da bakterije na vašim slušalicama postanu prošlost

Da li znate da vaše slušalice potencijalno mogu biti izvor infekcije? Istraživanja su pokazala da jedan set slušalica može sadržati preko milion različitih vrsta bakterija iako se one nama čine besprijekorno čiste. Postoje različiti načini za čišćenje slušalica, pri čemu se mogu koristiti alkohol ili maramice za dezinfekciju, ali je veoma važno da se čišćenje obavlja redovno. Kompanija LG uvidjela je važnost ovog problema i našla veoma efikasno rešenje u vidu LG TONE Free, bežičnih slušalica na kojima je prisustvo bakterija svedeno na minimum!

Pored neprikosnovenog dizajna, LG bluetooth slušalice, odlikuju se izuzetnom udobnošću i odličnim kvalitetom i jasnoćom zvuka. Ono što je dodatni benefit koji nude određeni modeli LG TONE Free slušalica jeste i UV nano kutija za punjenje koja ubija 99,9% bakterija tokom punjenja. Uz UVnano kutiju za punjenje uživanje u muzici dostiže jedan potpuno drugačiji nivo uz manje brige kada je riječ o higijeni.

Nezavisna testiranja pokazala su da kutija ubija bakterije za svega par minuta punjenja, a funkcija UV LED funkcioniše samo kada je punjač povezan sa strujnim kablom. UV LED svjetlo je nevidljivo i aktivira se samo u slučaju kada se kutija zatvori i kada se bubice nalaze u njoj. Sa spoljašnje strane postoji i plavo dekorativno svjetlo koje ima isključivo estetsku namjenu i pojavljuje se kada se poklopac kutije za punjenje otvori.

Kod najnovijih LG TONE Free FP8 bubica UVnano ubija 99,9% bakterija za samo 5 minuta, a kod njih postoji i unaprijeđena funkcija ActiveNoiseCancellation kojom je značajno smanjena visokofrekventna buka sa kojom se svakodnevno susrećemo na prometnim ulicama. Zahvaljujući ovoj opciji uživanje u slušanju muzike poprima potpuno novu dimenziju, bez buke, žamora i različitih zvukova iz okoline. Slušalice poseduju MERIDIAN tehnologiju, zahvaljujući kojoj proizvode jasan i bogat realističan zvuk stvarajući pravi Hi-Fi užitak prilikom slušanja.

Bubice LG TONE Free FP8 imaju i udoban medicinski gel za uši napravljen od netoksičnog hipoalergenskog silikona koji korisnicima omogućava da manje brinu o cjelodnevnoj upotrebi, pri čemu mogu izabrati veličinu koja im savršeno odgovora. Pored toga, slušalice imaju novi dizajn koji je razvijen analiziranjem uha i odgovara obliku uha, pružajući praktičan i estetski oblik.

LG TONE Free slušalice pružaju brojne mogućnosti za korisnike, a jedna od njih je i podešavanje režima zvuka u skladu sa muzičkim ukusom, pri čemu najnoviji dizajn hardvera proizvodi nikad moćniji bas. Korisnicima je sada omogućeno prilagođavanje ambijentalnog režima svojim okolnostima, kako bi bili svjesni kada na primjer prelaze ulicu, dok se režim ćaskanja može koristiti prilikom poručivanja u kafiću ili za kratke razgovore bez skidanja bubica.

Zbog svih navedenih karakteristika i prednosti koje pružaju, LG TONE Free FP8 slušalice su dobile prestižnu EISA nagradu za najbolji proizvod 2021/2022. godine u kategoriji slušalica. Tom prilikom istaknuto je da pružaju mešavinu korisnih opcija i impresivnih performansi.

S obzirom na to da se kutija za punjenje odlikuje modernim i kompaktnim dizajnom, stilizovanim za svačiji ukus, a i uzimajući u obzir da nam se bliže novogodišnji praznici, LG TONE Free slušalice predstavljaju i savršen poklon za sve ljubitelje kvalitetnog zvuka koji akcenat stavljaju na estetiku i uglađenost.

Više informacija o najnovijim LG TONE Free FP8, kao i svim ostalim bluetooth slušalicama koje nudi kompanija LG možete pronaći na zvaničnom sajtu i sebi i svojim najdražima osigurati vrhunsko uživanje u omiljenoj muzici, gdje god da se nalazite!