Naslovnica Posao Novogodišnji #poduzetneZAJEDNO katalog obuhvatio ponude 17 malih bh. biznisa

Novogodišnji #poduzetneZAJEDNO katalog obuhvatio ponude 17 malih bh. biznisa

Specijalne ponude čak 17 malih bh. biznisa: Predstavljamo novogodišnji #poduzetneZAJEDNO katalog

Prethodne dvije godine bile su satkane mnoštvom promjena i novih nepoznatih izazova u svim segmentima naših života, a bili smo svjedoci neiscrpnog izvora truda, kretivnosti i inovativnosti vlasnika/ca malih biznisa širom naše zemlje.
Naročito je inspirativno bilo uspješno savladavanje svakodnevnih izazova žena u svijetu poduzetništva, koje su, unatoč svim okolnostima, prilagođavale svoje načine poslovanja, pokretale webshop-ove kako bi svojim kupcima približili proizvode i usluge i učinili ih dostupnim bez rizika, sarađivale s poduzetnicama iz cijele zemlje, pravile posebne ponude za starije osobe kako bi u njihove domove dostavile ono što im je potrebno, a sve to dok su kod kuće sa svojim školarcima savladavale online nastavu.
Upravo su ove superžene bile inspiracija za kreiranje FEEL GOOD priče, koju ste podržali vi zajedničkim snagama s Bonjour.ba, dm drogerie markt BiH i Fondacijom 787, te svojim doprinosom i kupovinom pažljivo osmišljene, made in BiH, FEEL GOOD majice, osigurali unaprjeđenje poslovanja preko 50 poduzetnica iz svih dijelova Bosne i Hercegovine!

Nakon vala pozitivne energije koju smo dobili nakon službenog predstavljanja FEEL GOOD majice prošle godine, bilo nam je jasno da jedna sasvim obična, no istovremeno i jedna sasvim posebna majica može slaviti sve sjajne žene koje je nose, no i da njenom kupovinom možemo podržati razvoj i napredak bh. poduzetnica.
Ponosni na sve fantastične žene koje smo upoznali kroz projekat te domaće brendove bh. poduzetnica koje smo podržali, željeli smo nastaviti slaviti moć ženske podrške, ali i sve male, velike stvari kojima one svakodnevno mijenjaju svijet.

Imajući na umu sve dame koje u zaposlen dnevni raspored uspješno dodaju pripremu zdravog obroka za najmilije, brigu o vrtu, druženje s nećacima, učenje s klincima, prezentaciju na poslu, ali i kupovinu u omiljenoj drogeriji, Bonjour.ba tim u saradnji s dm drogerie markt BiH je u ovoj godini kreirao i predstavio FEEL GOOD verzija 2.0. Strong Edition majicu koja slavi one vrline koje možemo prepoznati u svakoj superženi, a projekat podrške bh. poduzetnicama #poduzetneZAJEDNO koji realizira Fondacija 787 je dobio svoje drugo izdanje.

Predstavljamo vam specijalni novogodišnji katalog s proizvodima bh. poduzetnica koje su za vas pripremile i promo kod za kupovinu!

Kraj godine i period darivanja je idealno vrijeme da se upoznamo sa radom i proizvodima malih bh. biznisa iz svih dijelova naše zemlje, te da njihovi unikatni i kreativni proizvodi postanu dijelom prazničnih i novogodišnjih iznenađenja za naše članove obitelji, prijatelje, kolege i kolegice na poslu.
Stoga, veliko nam je zadovoljstvo predstaviti vam novogodišnji katalog proizvoda malih biznisa koje su osnovale bh. poduzetnice, te koje su za vas pripremile specijalne FEEL GOOD ponude u periodu darivanja.

Sve do 16.01.2022. godine imate priliku naručiti mnoštvo pažljivo osmišljenih i pripremljenih proizvoda čak 17 malih biznisa iz raznih dijelova BiH, a u katalogu koji je pred vama saznajte više o poslovanju osnivačica ovih biznisa, načinu na koji ih možete kontaktirati i poručiti vaše iznenađenje za najmilije, kao i na kojim platformama možete nastaviti pratiti i podržavati njihovo poslovanje.

Ne sumnjamo da ćete s oduševljenjem u novu godinu zakoračiti upravo uz male bh. biznise, te da će njihovi poklon paketi izmamiti osmijeh na lice kako vama, tako i vama dragim osobama.