Naslovnica Preporučujemo Novi meetup u inovacijskom laboratoriju INTERA TP-a

Novi meetup u inovacijskom laboratoriju INTERA TP-a

Inovacijski laboratorij (iLab) INTERA Tehnološkog Parka je domaćin novog meetup-a koji će se održati u subotu, 18.9.2021. s početkom u 11h! Svoja dragocjena profesionalna iskustva sa sudionicima će podijeliti Aleksandar Putica, mladi beogradski poduzetnik koji je radio na specifičnim i konkretnim primjenama aditivnih tehnologija (popularno poznatijim pod nazivom 3D printanje) u prototipskoj obradi metala te maloserijskoj proizvodnji specifičnih proizvoda brizganjem plastike.

Primjena aditivnih tehnologija (3DP) u ovim oblastima bit će okosnica njegovog izlaganja. Ne propustite priliku da čujete ova dragocjena praktična iskustva te da postavite Aleksandru pitanja o svemu što bi Vam koristilo u Vašem poslu!

INTERA Tehnološki Park podsjeća da su u iLab-u na raspolaganju niz strojeva, uređaja i alata za punokrvnu digitalnu fabrikaciju – 3D printeri, 3D skener, laserska gravirka/rezač, CNC router, te arsenal električnog i ručnog alata: od mini tokarilice za metal, preko tokarilice za drvo, stubne bušilice, glodalice, brusilice, raznih pila, pa sve do preciznih lemilica i mikrokontrolera za projekte iz elektronike – sve na jednom mjestu. Raj za istinske „makere“!

Sudjelovanje na meetup-u je besplatno zahvaljujući projektu 2CODE sufinanciranom sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije kroz koji je inovacijski laboratorij i opremljen. Svi zainteresirani se mogu prijaviti na linku, ali požurite – broj mjesta je ograničen!