Naslovnica Lifestyle MOVEMBER – U mjesecu podizanja svijesti o muškom zdravlju Dobar dan portal...

MOVEMBER – U mjesecu podizanja svijesti o muškom zdravlju Dobar dan portal i Bandido vas daruju!

Kozmetički preparati, sa B A N D I D O formulom i notom elegancije i muškosti, proizvedeni od pažljivo biranih i najkvalitetnijih sastojaka za njegu Vaše kose i brade definitvo će unijeti svježinu u Vašu svakodnevnicu i Vaš izgled! 

Mjesec novembar se tradicionalno u svijetu, nizom sportsko-zabavnih, edukativnih i humanitarnih akcija, obilježava kao Movember – mjesec podizanja svjesnosti borbe protiv karcinoma prostate i testisa, te suicidalne depresije kod muškaraca. Uputno je, stoga, i na ovaj način dati doprinos globalnom pokretu čiji je cilj informiranje javnosti o prevenciji, dijagnostici i liječenju karcinoma prostate, te podizanju svijesti važnosti pregleda na vrijeme.

‘Movembar’ ili ‘studeni bez brijanja’ u svijetu se obilježava tako što muškarci odlučuju da tokom ovog mjeseca ne briju bradu ili puste samo brkove kako bi podigli svijest o porastu broja oboljelih od karcinoma. Akcija Movember nastaje maštovitom kombinacijom engleskih riječi November i moustache (brk) te podržava rano otkrivanje ove zloćudne bolesti. Inicijativa je pokrenuta 2003. u Australiji, kako bi se podigla svijest o ‘muškim’ oblicima raka – prostate i testisa.

Upravo iz ovog razloga Dobar dan portal je uz prepoznatljiv brend sa bradom i brkovima Bandido odlučio simbolično obilježiti ovaj mjesec i darivati muške nekim od proizvoda za njegu muškraca, njihove kose, brade, brkova…

Super prilika da iznenadite svog izabranika, prijatelja, brata, sina ili sami sebe! Ono što treba da uradite jeste:

Like post!
Zapratite Instagram stranicu bandido.ba ()
Pozovite u komentaru osobu kojoj želite pokloniti ovaj set da zaprati Facebook stranice Bandido.ba & Dobar dan portal.