Naslovnica Noviteti Međunarodni sajam namještaja SARAJEVO4WALLS

Međunarodni sajam namještaja SARAJEVO4WALLS

Najveći privredni događaj u Bosni i Hercegovini u sferi namještaja i prateće industrije, Međunarodni sajam „SARAJEVO4WALLS“ će se održati u Sarajevu, od 31.03. – 03.04.2022. godine u Olimpijskom kompleksu ZETRA na prostoru od 7.500m2.

Jubilarno peto izdanje najvećeg i najznačajnijeg privrednog događaja u sferi namještaja i drvne industrije održat će se nakon pauze od dvije godine u Olimpijskom komplaksu Huan Antonio Samaran – ZETRA.

Na najvećem Međunarodnom sajmu namještaja „SARAJEVO4WALLS“ u Bosni i Hercegovini predstavlja se cijela drvna industrija – od faze primarne prerade drveta do izrade finalnih proizvoda. U ovaj sajam spada i uređenje enterijera i eksterijera, kao i promocija proizvoda svih pratećih industrija – proizvođača najrazličitijih repromaterijala koji se koriste u proizvodnji namještaja.

Posjetioci će imati mogućnost vidjeti kompanije koje dolaze direktno iz nekoliko država iz regije i Europe ili imaju svoja predstavništva u BiH i to iz Srbije, Hrvatske, Makedonije, Italije, Austrije, Poljske, Slovenije, Turske, Njemačke i naravno kao najznačajnije iz Bosne i Hercegovine.

Na sajmu se kao učesnici vraćaju brojne renomirane kompanije što potvrđuje kvalitet Sajma „SARAJEVO4WALLS“ ali dolaze i nove kompanije što također govori da je sajam postao veoma bitan kao jedan od centara u regionu za plasman namještaja na tržište.

Pozivamo sve zainteresirane da posjete sajam od 31.03. do 03.04.2022. godine na ZETRI i da pogledaju najbolje od najboljeg što nudi privreda Bosne i Hercegovine, te da ostvare kupovinu na popustima od 5% do 70% te da učestvuju u humanitarnom radu zajednagradnim igrama koje su obezbjedili organizatori sajma.

Sve informacije o sajmu možete pronaći na web stranici www.sarajevo4walls.baFacebook profilu sajma i Instagram profilu sajma.

Vidimo se na ZETRI od 31.03. – 03.04.2022.godine.!

NE KUPUJTE NAMJEŠTAJ DOK NE POSJETITE NAŠ SAJAM!! ULAZ BESPLATAN!