Naslovnica Lifestyle Kulinarski show “Da, draga!” otkriva: Vole li žene više muškarce koje im...

Kulinarski show “Da, draga!” otkriva: Vole li žene više muškarce koje im kuhaju?

Ovo ne smijete propustiti! Nastavlja se najzabavniji kuharski show za parove “Da, draga!”

Prošla su vremena kad se podrazumijevalo da žene moraju nahraniti svog muškarca, a srećom sve je manje onih koji jedva znaju ispeći jaje.

Pokazalo se to i u kulinarskom show programu “Da, draga!“ koji se uspješno emitira na OBN Televiziji. Ovaj jedini domaći kulinarski show pobrao je simpatije gledatelja, a nastavlja se trećim i četvrtim ciklusom pa sve do velikog finala koje će se emitirati 26. juna i u kojem će kao glavna nagrada biti dodijeljeno 5.000 KM uz povećane nagrade svim sudionicima.

Ovdje kuhaju muškarci kako bi njihove ljepše polovice dokazale kako one mogu biti za kormilom a partneri ploviti uspješno kroz kulinarske vode. Sve to kako bi dokazale da s druge strane mora biti osoba koja cijeni i prepoznaje uložen trud – ili pak osoba koja se trudi.

“Možda vaš partner ili partnerica nisu majstori kuhinje. Možda imaju dvije lijeve ruke, pa ipak, njihova spremnost da pomognu, koliko god na kraju meso bilo zagoreno, treba prihvatiti kao izraz ljubavi. Uživamo li u kuhanju, a time i možemo dodatno nekoga usrećiti to je definitivno dodatni plus. To je postao moto ove emisije kroz ovih dvadesetak epizoda,“ kaže voditeljica i urednica emisije Adrijana Bikić.

Adrijana emisiju realizira u paru sa egzoričnim chefom iz Egipta Omarom Kherdom, koji svake nedjelje kandidatima „zapapri“ novim receptom.“Zabavno je gledati kandidate kako se znoje za štednjakom, ali opet na kraju bude sve uglavnom jestivo,“ smješka se Omar.

Još tri mjeseca je preostalo do velikog finala kulinarskog serijala, a do tada će gledatelji upoznati nove šarmantne, vrckave i duhovite parove koje su pozorno izabrani na audicijama. Već ove nedjelje u 17:50h čeka vas nova emisija “Da, draga!“ samo na OBN-u.